Не купуйте кілограмами печиво в магазині. Краще приготуйте простий шоколадний пиріг. Вам потрібно буде лише змішати інгредієнти та поставити пиріг в духовку. На все про все у вас піде 20 хвилин, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні компоненти:
Сухі інгредієнти просійте через сито: борошно, какао, розпушувач, дрібку солі. Так вони краще змішаються та збагатяться киснем.
Яйця збийте з цукром. Влийте молоко. Розтопіть масло в мікрохвильовці та додайте його до яєчної суміші.
Тепер з’єднайте сухі та рідкі інгредієнти разом. Форму для випікання можна змастити маслом. Перелийте тісто. Випікати пиріг при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин. Перевірте готовність шпажкою.
Найсмачніше подавати пиріг зі згущеним молоком. Смачного!
Є доволі незвичайний інгредієнт, який використовують для запікання м’яса у духовці. Наші господині в більшості певно про нього не знають. Це бананова шкірка. Багатьом може здатися, що бананова шкірка – не вдалий компонент для приготування страви, перед...
Куряча грудка — корисна та багата на білок страва. Особливість цієї частини м’яса птиці полягає у сухості, тому не всі люблять її готувати. Одна із основних помилок — надмірний час у духовці. Іноді на кулінарних сайтах можна побачити рекомендацію запік...