Смакота! Рецепт дуже лінивих голубців у духовці

Багато хто любить смак голубців, але не терпить із ними довго возитися. Саме для цього господині придумали лінивий варіант цієї страви. Спробуйте й ви, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування великого дека лінивих голубців беремо:

  • 1 кг капусти
  • 800 г фаршу
  • 2 яйця
  • 150 г рису
  • 500 г цибулі
  • 500 г моркви
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 4-5 ст. л. томатної пасти
  • 5 ст. л. сметани
  • сіль, перець, спеції – на смак

Капусту дрібно ріжемо та опускаємо в окріп на 5-7 хвилини. Потім додаємо до капусти м’ясний фарш та яйця. Рис добре промиваємо і відправляємо до капусти з фаршем.

Цибулю та моркву очищуємо та дрібненько нарізаємо. Потім обсмажуємо разом із часником протягом 5-7 хвилин. Даємо трохи охолонути і відправляємо до фаршу.

Після цього з фаршу формуємо голубці та викладаємо їх на деко. Готуємо заливку: томатну пасту змішуємо зі сметаною, якщо густа, то можна додати води трішки, додаємо сіль та спеції. Заливаємо голубці та ставимо в духовку.

Тушкувати ліниві голубці треба в духовці при 180 градусах 45-50 хвилин.

Оцінять всі! Як зробити справжній домашній лимонад за декілька хвилин

неділя, 1 червень 2025, 8:14

Натуральний освіжаючий лимонад можна приготувати вдома лише за кілька хвилин. При цьому лимонад буде дуже смачним, повністю натуральним, без штучних добавок, і значно кращим за магазинний лимонад, передають Патріоти України. Вода – 1 лЛимон – 2 шт.Цуко...

Секрет досвідчних господинь! Навіщо при варінні рису додають у каструлю ложку молока

неділя, 1 червень 2025, 7:14

Якщо простежити за діями професійних кулінарів під час приготування рису, можна звернути увагу на одну цікаву особливість. Багато кухарів вважають за краще використовувати додатковий інгредієнт – молоко, передають Патріоти України. Зазвичай у каструлю ...