Магазинні майонези зручні, але користі від них повний нуль. Це об’єктивно. Покращити смак страв з цим соусом можна, якщо приготувати його самостійно. Спробуйте рецепт на основі яблук. Це досить несподівано, але з різними типами продуктів такий майонез дуже добре смакує. До, речі, можна додавати не тільки в салати, але й в бутерброди, тости та брускети, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яблука потрібно очистити та нарізати скибками. Краще брати кислі сорти. Покладіть в пакет та зав’яжіть його. Проколіть в кількох місцях. Відправте в мікрохвильовку на 5 хвилин. Яблука мають бути м’якими. Коли охолонуть, відправте в блендер. Потім з’єднайте з рештою компонентів.
Олію додають порційно. Все на раз виливати не треба. Збивайте масу до однорідної консистенції. Готовий майонез зберігайте в холодильнику. Не переживайте за консистенцію. Після охолодження майонез загустіє. Смачного!
Існує декілька методів консервування та зберігання продуктів, щодо яких часто можна почути неточні визначення. Маринування здійснюється із оцтом або іншою кислотою (наприклад, лимонним соком); соління - лише з додаванням солі (без оцту й іншої кислоти)...
Хочете зробити свою ранкову каву не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Гастроентеролог, випускник Гарварду доктор Саурабх Сеті розповів, що всього дрібка кориці може перетворити звичайну каву на справжній 2еліксир молодості", передають Патріоти У...