
Магазинні майонези зручні, але користі від них повний нуль. Це об’єктивно. Покращити смак страв з цим соусом можна, якщо приготувати його самостійно. Спробуйте рецепт на основі яблук. Це досить несподівано, але з різними типами продуктів такий майонез дуже добре смакує. До, речі, можна додавати не тільки в салати, але й в бутерброди, тости та брускети, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яблука потрібно очистити та нарізати скибками. Краще брати кислі сорти. Покладіть в пакет та зав’яжіть його. Проколіть в кількох місцях. Відправте в мікрохвильовку на 5 хвилин. Яблука мають бути м’якими. Коли охолонуть, відправте в блендер. Потім з’єднайте з рештою компонентів.
Олію додають порційно. Все на раз виливати не треба. Збивайте масу до однорідної консистенції. Готовий майонез зберігайте в холодильнику. Не переживайте за консистенцію. Після охолодження майонез загустіє. Смачного!
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...