Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України.
Для приготування одного торту візьміть:
Печінку помийте і відправте у чашу блендера разом із яйцями, сіллю, спеціями, молоком. Добре все збийте і додайте борошно. Тісто має бути, як густа сметана. Сковорідку розігрійте, змастіть олією і випікайте млинці під кришкою на середньому вогні.
З цибулі та моркви зробіть засмажку, проте більш протушкуйте овочі, а не засмажте, щоб не було гіркого присмаку. Додайте майонез чи йогурт, часник і зелень та добре все розмішайте.
Перемащуємо всі коржі намазкою та прикрашаємо зверху за бажанням. Такий торт фаворит серед рецептів, спробуйте й ви!
Морська риба має досить різкий запах, який може зберігатися навіть після смаження продукту. У страв з риби такого типу є ще один серйозний недолік – відсутність соковитості і апетитного зовнішнього вигляду після термічної обробки, передають Патріоти Ук...
Хочеться освіжитися влітку або порадувати діток смачненьким – приготуйте морозиво. Літом дуже багато різноманітних фруктів, із яких можна зробити смачнюче морозиво. Навіть якщо ви хочете зробити морозиво взимку, а в морозильній камері засумували заморо...