Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України.
Для приготування одного торту візьміть:
Печінку помийте і відправте у чашу блендера разом із яйцями, сіллю, спеціями, молоком. Добре все збийте і додайте борошно. Тісто має бути, як густа сметана. Сковорідку розігрійте, змастіть олією і випікайте млинці під кришкою на середньому вогні.
З цибулі та моркви зробіть засмажку, проте більш протушкуйте овочі, а не засмажте, щоб не було гіркого присмаку. Додайте майонез чи йогурт, часник і зелень та добре все розмішайте.
Перемащуємо всі коржі намазкою та прикрашаємо зверху за бажанням. Такий торт фаворит серед рецептів, спробуйте й ви!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...