Західна Україна славиться різноманіттям домашніх ковбас, одними є мазурики по-волинськи. Це соковиті та хрусткі котлети з курятини чи індички з розплавленим сиром. Автентична українська страва надзвичайно популярна на святкових столах, зазначають Патріоти України.
Готовий смаколик за формою схожий на ковбаски або січеники. Хрустка ковбаска чудово смакуватиме із салатом чи картопляним пюре.
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Здорове харчування - ключ до гарного самопочуття, енергії та довголіття. Дієтологи рекомендують включати у щоденний раціон жінок низку продуктів, які підтримують баланс поживних речовин та сприяють здоров’ю. Вони допомагають зміцнити імунну систему, пі...
В процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України. Руками перемішувати фарш зручно, а...