Смакота! Салат з печериць - класичний смак для поціновувачів грибів

Салати з грибів завжди доречні на столі. Святкування чи просто домашня вечеря — його можна приготувати будь-коли. Записуйте простий та доступний рецепт із класичним смаком, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам знадобляться наступні:

  • перечиці — 400 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • яйця — 1-2 шт.;
  • рослинна олія — 1 ст.л.;
  • лимонна кислота (2%) — 0,5 ч.л.;
  • сіль.

Як приготувати

У печериць очистити ніжки та зняти тонку плівку. Промийте гриби, залийте гарячою водою, додайте розведену лимонну кислоту та варіть до готовності.

Цибулю та відварені гриби наріжте на півкільця, заправте рослинною олією, додайте сіль та перець на ваш смак. Вкладіть салат гарною гіркою в салатник. Прикрасьте кружальцями з яєць. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Ви могли це знати! Чому не можна викладати щойно зварені яйця у холодну воду

четвер, 4 грудень 2025, 7:45

Після варіння яєць багато хто звик одразу ставити каструлю під холодну воду, вважаючи це найшвидшим способом охолодження. Метод здається простим, але саме він часто псує смак і структуру продукту. Щоб варені яйця залишалися ніжними, еластичними та рівн...

Цей простий напій знижує тиск і омолоджує шкіру - ви точно маєте додати його у раціон

четвер, 4 грудень 2025, 7:12

Українцям нагадують про простий продукт, який здатен підтримати здоров’я серця, нормалізувати тиск і забезпечити організм важливими мінералами. Йдеться про томатний сік - один із найкорисніших овочевих напоїв, який фахівці називають ідеальним союзником...