
Така картопелька просто зводить з розуму, бо неможливо перестати її їсти. Хрумка скоринка та м’яка середина. Це ідеальна запечена картопля. І досягнути такого результату легко. Читайте далі в статті секрети приготування, передають Патріоти України.
Найголовніший секрет полягає в попередній підготовці картоплі до запікання. Отже, її треба почистити та розрізати навпіл. Залийте холодною водою. Покладіть кілька шматочків льоду, сіль. Через 8 хвилин поставте на вогонь. Як тільки вода дійде до кипіння, тоді через 3 хвилини зніміть з плити та злийте воду.
Деко змастіть олією. Викладіть картоплю, яка повинна трохи охолонути. За бажанням додайте спеції, сіль, часник. Поставте запікатися при 200 градусах на 40 хвилин.
Картопля за цим методом виходить ароматна, апетитна, з хрусткою скоринкою та дуже ніжна всередині.
Титул "найздоровішого" хліба часто приписують виробам на заквасці. Однак, експерти з Британського фонду серця дійшли висновку, що справжнім переможцем є інший вид, пише radioclub.ua, передають Патріоти України. Хоча хліб на заквасці вважають «живим» пр...
Американські дослідники, які раніше визначили продукти, вживання яких може запобігти ранньому розвитку деменції - синдрому, що впливає на роботу мозку, визначили й набір продуктів, який може мати протилежну дію, передають Патріоти України. Якщо продукт...