Смакота! Що додати в тушковане м’ясо, щоб підлива була густа

Тушкуєте м’ясо і хочете, щоб підлива до гарніру була густою? Пригадайте для себе спосіб, який же бабусі використовували під час приготування страв. Не завжди була можливість загустити страву великою кількістю овочів, тому й вдавалися до такої хитрості, передають Патріоти України.

Подробиці

Чудово загущує рідину в підливі чи навіть першій страві борошно, яке підсмажують на олії. На суху сковорідку потрібно влити 1-2 ст.л. олії або 1 ст.л. олії та 1 ст. л. масла, а потім просмажити борошно до золотого кольору, але не коричневого.

Борошно треба саме просмажити, щоб воно не скрипіло на зубах під час споживання страви.

Після таких простих кулінарних трюків борошно відправляли у рідку страву, все добре перемішували, аби грудочок не було, навіть маленьких. Страва на очах густішала.

Не всім корисно: Лікарі розповіли, кому не можна груші

вівторок, 4 листопад 2025, 18:15

Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...

Ще й дуже смачний! Названо чай, який допомагає контролювати тиск і рівень цукру в крові

вівторок, 4 листопад 2025, 17:30

Багато хто знає про користь оливкової олії для здоров'я, але про користь оливкового листя чули далеко не всі, передають Патріоти України. Вчені встановили, що чай з листя оливкового дерева може допомогти знизити ризик ожиріння, діабету, підвищеного кро...