Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти України.
Рекомендується в тісто додавати льодяну воду. Чим вона холодніша, тим краще. Тісто від цього стане еластичнішим, а ще покращиться його консистенція. Воно буде краще розкочуватися. Цей кулінарний трюк допоможе уникнути проблеми пельменів, які розвалюються.
Для приготування тіста потрібні такі продукти:
В дуже льодяну воду потрібно додати борошно, олію, яйця, сіль та цукор. Ретельно вимішайте всі інгредієнти, щоб тісто стало однорідним.
Рецепт надзвичайно простий. Якщо ви не дуже впевнені, що вода холодна, налийте в миску та покладіть в неї лід. А можна заздалегідь охолодити в холодильнику. Залишається тепер зробити начинку та наліпити улюблені пельмені.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...