Приготуйте на свято шоколадний рулет із мандаринами без випікання. Виглядає яскраво і смакує неймовірно: поєднання шоколадної основи, сирного крему та соковитої кислинки цитрусових, передають Патріоти України.
Для приготування рулету візьміть:
Печиво разом із бананами перетріть у блендері, бажано окремо: банани в пюре, а печиво в крихту. Перемішайте і відправте у холодильнику на хвилин 30 до застигання. Перетріть сир із цукром чи медом, щоб вийшла однорідна кремоподібна маса.
Охолоджене тісто розкачайте між двома листками пергаменту в прямокутну основу, товщина приблизно 1 см. Викладіть крем на корж, а поверх на край коржа рядком почищені, проте цілі мандарини. Закрутіть рулет щільно і відправте в холодильник. Перед подачею прикрасьте розтопленим шоколадом і ріжте порційно.
Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...