
Приготуйте на свято шоколадний рулет із мандаринами без випікання. Виглядає яскраво і смакує неймовірно: поєднання шоколадної основи, сирного крему та соковитої кислинки цитрусових, передають Патріоти України.
Для приготування рулету візьміть:
Печиво разом із бананами перетріть у блендері, бажано окремо: банани в пюре, а печиво в крихту. Перемішайте і відправте у холодильнику на хвилин 30 до застигання. Перетріть сир із цукром чи медом, щоб вийшла однорідна кремоподібна маса.
Охолоджене тісто розкачайте між двома листками пергаменту в прямокутну основу, товщина приблизно 1 см. Викладіть крем на корж, а поверх на край коржа рядком почищені, проте цілі мандарини. Закрутіть рулет щільно і відправте в холодильник. Перед подачею прикрасьте розтопленим шоколадом і ріжте порційно.
Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...