
Повітряний шпинатний бісквіт із ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем може стати ще однією смачною, гарною та швидкою закускою на стіл, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Шпинат заливаємо окропом і через пару хвилин зливаємо воду. Даємо охолонути, додаємо яєчні жовтки та пробиваємо блендером до однорідної маси. Додаємо просіяне борошно та перемішуємо.
Білки з сіллю збиваємо міксером до піків і в три етапи вводимо у тісто, обережно перемішуючи лопаткою знизу вверх.
Виливаємо на лист з пергаментом (розмір 28*20 см) і випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.
Після охолодження покриваємо шаром крем-сиру та шаром лосося.
Щільно загортаємо в рулет, обертаємо харчовою плівкою та прибираємо у холодильник на декілька годин. Нарізаємо зеленого красунчика порційно і подаємо до святкового столу!
Кава роками вважалася напоєм, який може шкодити серцю, особливо людям із порушеннями ритму. Однак нове дослідження, представлене на науковій сесії Американської асоціації серця, змушує переглянути ці уявлення, передають Патріоти України. Кардіолог Дмит...
Навіть після ситного обіду, коли здається, що більше не влізе ані шматочка, для солоденького зажди знаходиться місце. Це явище має цілком наукове пояснення. Чому так відбувається, пояснила професорка анатомії з Бристольського університету Мішель Спір, ...