Повітряний шпинатний бісквіт із ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем може стати ще однією смачною, гарною та швидкою закускою на стіл, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Шпинат заливаємо окропом і через пару хвилин зливаємо воду. Даємо охолонути, додаємо яєчні жовтки та пробиваємо блендером до однорідної маси. Додаємо просіяне борошно та перемішуємо.
Білки з сіллю збиваємо міксером до піків і в три етапи вводимо у тісто, обережно перемішуючи лопаткою знизу вверх.
Виливаємо на лист з пергаментом (розмір 28*20 см) і випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.
Після охолодження покриваємо шаром крем-сиру та шаром лосося.
Щільно загортаємо в рулет, обертаємо харчовою плівкою та прибираємо у холодильник на декілька годин. Нарізаємо зеленого красунчика порційно і подаємо до святкового столу!
Це поширене твердження, що помідори й огірки не можна поєднувати, але давай розберемося, наскільки це обґрунтовано науково, передають Патріоти України. Думка про "шкідливість" поєднання огірків і помідорів виникла через таке:
Млинці можуть “не вийти” з різних причин, і навіть тому, що у кулінара нікчемний настрій. Але це ближче до метафізики. Розкажемо, чому млинці рвуться та пригорають, передають Патріоти України. Хочете спекти тонкі млинці на молоці – забудьте про соду. Ї...