Повітряний шпинатний бісквіт із ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем може стати ще однією смачною, гарною та швидкою закускою на стіл, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Шпинат заливаємо окропом і через пару хвилин зливаємо воду. Даємо охолонути, додаємо яєчні жовтки та пробиваємо блендером до однорідної маси. Додаємо просіяне борошно та перемішуємо.
Білки з сіллю збиваємо міксером до піків і в три етапи вводимо у тісто, обережно перемішуючи лопаткою знизу вверх.
Виливаємо на лист з пергаментом (розмір 28*20 см) і випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.
Після охолодження покриваємо шаром крем-сиру та шаром лосося.
Щільно загортаємо в рулет, обертаємо харчовою плівкою та прибираємо у холодильник на декілька годин. Нарізаємо зеленого красунчика порційно і подаємо до святкового столу!
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт.Курага – 50...
Повітряний шпинатний бісквіт із ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем може стати ще однією смачною, гарною та швидкою закускою на стіл, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Шпинат заливаємо окропом і через пару хвилин зливаємо во...