Така капустка стане чудовою закускою і не залишиться поза увагою – з’їдається вона дуже швидко, тому готуйте відразу більше. Дуже вже смачно виходить, передають Патріоти України.
Пропорції вказані на 1 головку капусти вагою 1,5-1,7 кг. Зважайте на це при приготуванні маринаду. Якщо капустина у вас більша – зробіть трохи більше маринаду.
Беремо невелику голівку капусти, розрізаємо її на 8 частин, при цьому зрізаємо качан – вона не знадобиться. Якщо вам не подобається, що капуста нарізана так крупно – можна нашаткувати її дрібніше, як вам зручно. Принципової різниці у смаку не буде.
Моркву і буряк натираємо на великій тертці або шаткуємо соломкою. Капусту, моркву та буряк укладаємо шарами в банку (3-літрова відмінно підходить), додаємо зубчики часнику. Якщо любите гостре – додайте гіркий перець на свій смак.
Потім заливаємо овочі гарячим маринадом, остуджуємо та прибираємо в холодильник на добу. Для маринаду потрібно змішати воду, сіль, цукор, олію. Як тільки маринад закипить – додаємо оцет, перемішуємо та одразу знімаємо з плити.
Капусту потрібно зберігати у холодильнику. Зберігатися вона може довго, але як показує практика : довго вона у вас не затримаєтся, тому що дуже смачна і з’їдається швидко. Обов’язково спробуйте цю капусту – вам сподобається! Смачного!
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...