Смакота! Швидкі гарячі бутерброди з кислим сиром та сушеними травами

Всього 15 хвилин часу, кілька простих продуктів та чудовий сніданок або перекус у вас на столі. Бутерброди готуються дуже просто і швидко, а в результаті виходить ніжна начинка з чудовим вершковим смаком і на хрусткій основі з хліба. Щоб додати бутербродам цікавий смак та аромат, доповніть сир сушеними травами. Виходить дуже смачно. Варіантів приготування таких бутербродів багато, цей варіант один із найпростіших, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 150-200 гр. кислий сир
  • 70 гр. сир (твердий)
  • 12 середніх скибочок хліба
  • 1 щіпка сушеного орегано

Приготування:

1. Для приготування підходить сир із будь-якою жирністю. У миску з сиром подрібнюємо на дрібній тертушці сир. Підходить будь-який твердий сир.

2. Щоб додати бутербродам цікавий смак та аромат, доповнюємо сирну масу сушеним орегано. Ця трава чудово поєднується із сиром. Звичайно, її можна замінити і на іншу траву чи прованську суміш.

3. Добре перемішуємо, начинка для бутербродів виходить густа. Сир солоний, тому її не солимо.

4. Хліб можна використовувати будь-який. Відмінно підходять батон, багет та білий хліб. Щедро змащуємо скибочки хліба сирною сумішшю і викладаємо на деко. Виходить приблизно 12 бутербродів. Запікаємо в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів, 10 хвилин.

5. При запіканні начинка не стає рідкою але не стікає з скибочок хліба. Під час запікання вона піднімається, утворює «шапочку». Коли деко виймаєш із духовки, вона опускається.

6. Гарячі бутерброди з сиром та сиром відразу подаємо на стіл. Ніжна начинка з чудовим вершковим смаком та хрусткий хліб – це дуже смачно та ароматно.

Смачного!!!

Господиням на замітку! Що додати до картоплі, щоб пюре було смачніше

понеділок, 12 травень 2025, 6:15

Сьогодні поділимося перевіреними з досвіду порадами, коли картопля досить водяниста, а в пюре виходить ідеальна, передають Патріоти України. Варіть картоплю, не надто дрібно перед цим ріжучи. Якщо картопля середнього розміру, то залишайте цілою. Сіль в...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари при приготуванні макаронів додають каву

неділя, 11 травень 2025, 18:07

Важко знайти дивніше поєднання, ніж характерний смак кави з традиційними макаронами. Однак кухарі при приготуванні можуть використовувати цей нестандартний для класичної рецептури продукт, щоб поліпшити смакові якості страви, передають Патріоти України...