Всього 15 хвилин часу, кілька простих продуктів та чудовий сніданок або перекус у вас на столі. Бутерброди готуються дуже просто і швидко, а в результаті виходить ніжна начинка з чудовим вершковим смаком і на хрусткій основі з хліба. Щоб додати бутербродам цікавий смак та аромат, доповніть сир сушеними травами. Виходить дуже смачно. Варіантів приготування таких бутербродів багато, цей варіант один із найпростіших, передають Патріоти України.
1. Для приготування підходить сир із будь-якою жирністю. У миску з сиром подрібнюємо на дрібній тертушці сир. Підходить будь-який твердий сир.
2. Щоб додати бутербродам цікавий смак та аромат, доповнюємо сирну масу сушеним орегано. Ця трава чудово поєднується із сиром. Звичайно, її можна замінити і на іншу траву чи прованську суміш.
3. Добре перемішуємо, начинка для бутербродів виходить густа. Сир солоний, тому її не солимо.
4. Хліб можна використовувати будь-який. Відмінно підходять батон, багет та білий хліб. Щедро змащуємо скибочки хліба сирною сумішшю і викладаємо на деко. Виходить приблизно 12 бутербродів. Запікаємо в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів, 10 хвилин.
5. При запіканні начинка не стає рідкою але не стікає з скибочок хліба. Під час запікання вона піднімається, утворює «шапочку». Коли деко виймаєш із духовки, вона опускається.
6. Гарячі бутерброди з сиром та сиром відразу подаємо на стіл. Ніжна начинка з чудовим вершковим смаком та хрусткий хліб – це дуже смачно та ароматно.
Смачного!!!
Картопля - улюблена страва на українських і польських кухнях. Її їдять варену, запечену, пюре, фрі… Але що буде, якщо ви включите її у свій раціон кожного дня? Дієтологи розповідають, чи варто боятися щоденного картопляного меню і як зробити його корис...
Сезон свіжих помідорів у розпалі. Саме зараз вони найсмачніші, ароматні та корисні. Але оброблені томатні продукти можуть мати навіть більше користі, ніж свіжі овочі. Особливо завдяки одному потужному інгредієнту - лікопіну, передають Патріоти України....