Смакота! Швидкий маринований перець - закуска до риби чи м’яса

Замаринувати перець доречно, коли ви хочете подати щось оригінальне до риби чи птиці. Є досить простий та швидкий рецепт. Пропонуємо зберегти його, бо перці дуже смачні в маринованому вигляді, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • болгарські перці — 3 шт.;
  • часник — 4 зубчики;
  • сіль — 2 ч.л.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • вода — 180 мл;
  • рисовий оцет — 60 мл.

Як приготувати

Для початку овочі потрібно промити та почистити Наріжте соломкою. Часник пропустіть через прес, бо він краще розподілявся потім в маринаді. Складіть все в банку.

Поставте воду на вогонь. Доведіть до кипіння. Додайте сіль, цукор. Потримайте на вогні протягом 2-3 хвилин до повного розчинення компонентів. Зніміть з вогню та влийте оцет. залийте перці та закрийте банку. Коли банка охолоне, тоді переставте в холодильник.

Далі треба почекати дві години. І все. Перці можна подавати до столу. Зберігати можна не довше 4 днів. Смачного!

Діти точно оцінять! Домашній апельсиновий мармелад за 5 хвилин

субота, 18 січень 2025, 7:07

Мармеладки за цим рецептом виходять тверденькі, не липкі і не розтануть при кімнатній температурі, чудова і корисна альтернатива магазинному мармеладу, передають Патріоти України. У сотейник влити апельсиновий сік, всипати до нього желатин та цукор. До...

Господиням на замітку! Універсальний маринад з 5 продуктів для будь-якого м’яса перед запіканням

субота, 18 січень 2025, 6:12

Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...