Замаринувати перець доречно, коли ви хочете подати щось оригінальне до риби чи птиці. Є досить простий та швидкий рецепт. Пропонуємо зберегти його, бо перці дуже смачні в маринованому вигляді, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Для початку овочі потрібно промити та почистити Наріжте соломкою. Часник пропустіть через прес, бо він краще розподілявся потім в маринаді. Складіть все в банку.
Поставте воду на вогонь. Доведіть до кипіння. Додайте сіль, цукор. Потримайте на вогні протягом 2-3 хвилин до повного розчинення компонентів. Зніміть з вогню та влийте оцет. залийте перці та закрийте банку. Коли банка охолоне, тоді переставте в холодильник.
Далі треба почекати дві години. І все. Перці можна подавати до столу. Зберігати можна не довше 4 днів. Смачного!
Якщо домашні знають про те, що господиня планує готувати котлети, всі готуються до дегустації неймовірно смачної страви. Однак її занадто легко зіпсувати, зробивши не очевидні помилки. В чому вони полягають, передають Патріоти України. Багато хто намаг...
Звичайний курячий суп перетвориться на вишукану страву, якщо додати до нього цей інгредієнт. У традиційному бульйоні з курки, крім м’яса, завжди присутні картопля, локшина та цибульно-морквяна засмажка, передають Патріоти України. Але що буде, якщо зам...