Смакота! Швидкий маринований перець - закуска до риби чи м’яса

Замаринувати перець доречно, коли ви хочете подати щось оригінальне до риби чи птиці. Є досить простий та швидкий рецепт. Пропонуємо зберегти його, бо перці дуже смачні в маринованому вигляді, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • болгарські перці — 3 шт.;
  • часник — 4 зубчики;
  • сіль — 2 ч.л.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • вода — 180 мл;
  • рисовий оцет — 60 мл.

Як приготувати

Для початку овочі потрібно промити та почистити Наріжте соломкою. Часник пропустіть через прес, бо він краще розподілявся потім в маринаді. Складіть все в банку.

Поставте воду на вогонь. Доведіть до кипіння. Додайте сіль, цукор. Потримайте на вогні протягом 2-3 хвилин до повного розчинення компонентів. Зніміть з вогню та влийте оцет. залийте перці та закрийте банку. Коли банка охолоне, тоді переставте в холодильник.

Далі треба почекати дві години. І все. Перці можна подавати до столу. Зберігати можна не довше 4 днів. Смачного!

Смакота! Ароматні запечені гомілки з картоплею і овочами

понеділок, 21 квітень 2025, 8:12

Гомілки з овочами можна подати на звичайну вечерю і для святкового застілля. Готуйте тоді, коли хочете цю смачну страву, від якої будуть всі у захваті та ситі, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Додаємо до гомілок сіль, соєвий, нат...

Не робіть так! Помилка, якої припускаються майже всі під час варіння гречки

понеділок, 21 квітень 2025, 7:50

Якщо ви просто вимкнете вогонь плити, знімете каструлю, відкриєте кришку і перекладете кашу в тарілку, не дивуйтеся, що смак страви вийде зовсім не таким насиченим як хотілося б, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Кухарі радять не поспішат...