Замаринувати перець доречно, коли ви хочете подати щось оригінальне до риби чи птиці. Є досить простий та швидкий рецепт. Пропонуємо зберегти його, бо перці дуже смачні в маринованому вигляді, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Для початку овочі потрібно промити та почистити Наріжте соломкою. Часник пропустіть через прес, бо він краще розподілявся потім в маринаді. Складіть все в банку.
Поставте воду на вогонь. Доведіть до кипіння. Додайте сіль, цукор. Потримайте на вогні протягом 2-3 хвилин до повного розчинення компонентів. Зніміть з вогню та влийте оцет. залийте перці та закрийте банку. Коли банка охолоне, тоді переставте в холодильник.
Далі треба почекати дві години. І все. Перці можна подавати до столу. Зберігати можна не довше 4 днів. Смачного!
Кожна друга людина на Землі обирає саме чай замість кави. До речі, цей напій більш популярний а Англії, а не на батьківщині - у Китаї, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Саме в чорному чаї є багато корисних елементів, які позитивно впливаю...
Магазинні майонези зручні, але користі від них повний нуль. Це об’єктивно. Покращити смак страв з цим соусом можна, якщо приготувати його самостійно. Спробуйте рецепт на основі яблук. Це досить несподівано, але з різними типами продуктів такий майонез ...