Пишні, ніжні, дуже високі, медові пончики на молоці - цей домашній десерт набагато смачніше, ніж аналогічний з кав'ярні або магазину! Спробуйте приготувати такі пончики хоча б раз і вже не зможете відірватися? передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. У тепле молоко вливаємо 3 жовтки і дріжджі, все перемішуємо, накриваємо ємність рушником і залишаємо в теплому місці на 10-15 хвилин, інформує Ukr.Media.
2. Коли на поверхні з'являться невеликі бульбашки, додаємо все просіяне борошно, розпушувач і рідкий мед.
3. Замішуємо тісто. Додаємо розм'якшене масло або маргарин і дрібку солі. Знову замішуємо еластичне тісто, мнемо його руками кілька хвилин. Додавати масло або маргарин слід саме в кінці, щоб пончики вийшли пишними.
4. Відщипуємо або відрізаємо шматочок тіста вагою близько 45 грамів і формуємо з нього кульку. Проробляємо те ж саме з усім тістом, потім залишаємо кульки відпочивати протягом 45 хвилин, накривши рушником або харчовою плівкою. За цей час вони збільшаться мінімум удвічі.
5. Тепер занурюємо палець в борошно і робимо отвір в центрі майбутнього пончика. Після цього залишаємо пончики ще на 10 хвилин відпочивати.
6. Залишилося лише посмажити готові пончики на олії без запаху. Олія в сковороді має покривати пончики наполовину. Не робіть занадто високий вогонь, щоб не спалити їх! Смажте їх, як звичайні пиріжки, з двох сторін, по парі хвилин з кожного боку до характерного кольору.
Готові пончики можна посипати цукровою пудрою, полити розтопленим шоколадом, згущеним молоком або варенням, на ваш смак. Смачного!
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...