
Приготуйте ароматні та соковиті курячі стегна з курагою під сиром на вечерю або обід. Ця страва може бути святковою, адже виглядає та смакує неймовірно, передають Патріоти України.
Курячі стегна промийте, запарену курагу (до речі, можна взяти чорнослив також, якщо вам смакує) нашпигуйте гострим ножем у стегна. Треба це зробити щедро, щоб м’яса була навпіл із сухофруктами.
Присипайте стегна спеціями, зокрема сухим часником, солодкою паприкою, чорним перцем. Залийте соєвим соусом. Якщо любите більш солоне м’ясо, то додатково підсоліть.
Залиште маринуватися на хвилин 30. Перед запіканням змастіть натуральним білим йогуртом та накривши фольгою відправте у духовку на 40 хвилин при температурі 180-200 градусів.
За 10 хвилин до завершення фольгу зніміть присипте твердим сиром і запікайте до скоринки і щоб сир розплавився.
Жири необхідні організму, але не всі вони однаково корисні. Дієтолог доктор Бартек Кульчинський застерігає: деякі жирні продукти можуть підвищувати ризик діабету, серцево-судинних хвороб, ожиріння та навіть раку, передають Патріоти України. До найшкідл...
Ми звикли вважати, що вівсянка - еталон здорового сніданку. Гречка - це база здорового харчування для всіх. Але є крупа, яка за низкою показників її перевершує, передають Патріоти України. Йдеться про перловку — оброблений ячмінь, що зберігає максимум ...