
Приготуйте ароматні та соковиті курячі стегна з курагою під сиром на вечерю або обід. Ця страва може бути святковою, адже виглядає та смакує неймовірно, передають Патріоти України.
Курячі стегна промийте, запарену курагу (до речі, можна взяти чорнослив також, якщо вам смакує) нашпигуйте гострим ножем у стегна. Треба це зробити щедро, щоб м’яса була навпіл із сухофруктами.
Присипайте стегна спеціями, зокрема сухим часником, солодкою паприкою, чорним перцем. Залийте соєвим соусом. Якщо любите більш солоне м’ясо, то додатково підсоліть.
Залиште маринуватися на хвилин 30. Перед запіканням змастіть натуральним білим йогуртом та накривши фольгою відправте у духовку на 40 хвилин при температурі 180-200 градусів.
За 10 хвилин до завершення фольгу зніміть присипте твердим сиром і запікайте до скоринки і щоб сир розплавився.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...