Смакота! Соковиті курячі стегна з курагою під сиром

Приготуйте ароматні та соковиті курячі стегна з курагою під сиром на вечерю або обід. Ця страва може бути святковою, адже виглядає та смакує неймовірно, передають Патріоти України.

Подробиці

Курячі стегна промийте, запарену курагу (до речі, можна взяти чорнослив також, якщо вам смакує) нашпигуйте гострим ножем у стегна. Треба це зробити щедро, щоб м’яса була навпіл із сухофруктами.

Присипайте стегна спеціями, зокрема сухим часником, солодкою паприкою, чорним перцем. Залийте соєвим соусом. Якщо любите більш солоне м’ясо, то додатково підсоліть.

Залиште маринуватися на хвилин 30. Перед запіканням змастіть натуральним білим йогуртом та накривши фольгою відправте у духовку на 40 хвилин при температурі 180-200 градусів.

За 10 хвилин до завершення фольгу зніміть присипте твердим сиром і запікайте до скоринки і щоб сир розплавився.

Вечеряти після 18:00 можна! Дієтологи пояснюють, чому це безпечно

субота, 15 листопад 2025, 17:14

Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...

Ви будете здивовані! Ці продукти містять більше вітаміну С, ніж апельсин

субота, 15 листопад 2025, 9:15

Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...