
Корисні та смачні котлети вийдуть із морської риби, якщо їх приготувати разом з овочевими інгредієнтами. Навіть пісна риба у таких котлетах буде соковитою, передають Патріоти України.
Для їх приготування необхідні такі інгредієнти:
Філе риби без кісочок треба перемолоти через м’ясорубку, цибулю і хліб. На дрібку тертку відправити картоплю і моркву. Додати свіжі яйця, сіль, перець та сметану. Все добре перемішати до однорідного фаршу.
Столовою ложкою майбутні котлети викладати на добре розігріту сковороду. Смажити на середньому вогні під кришкою. Смакують котлетки зі сметаною і зеленню.
Піца давно стала улюбленою стравою мільйонів людей, адже її легко замовити й важко втриматися від зайвого шматочка. Та за зовнішньою простотою цієї страви ховаються ризики, про які ми часто навіть не замислюємося, передають Патріоти України. Регулярне ...
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...