
Корисні та смачні котлети вийдуть із морської риби, якщо їх приготувати разом з овочевими інгредієнтами. Навіть пісна риба у таких котлетах буде соковитою, передають Патріоти України.
Для їх приготування необхідні такі інгредієнти:
Філе риби без кісочок треба перемолоти через м’ясорубку, цибулю і хліб. На дрібку тертку відправити картоплю і моркву. Додати свіжі яйця, сіль, перець та сметану. Все добре перемішати до однорідного фаршу.
Столовою ложкою майбутні котлети викладати на добре розігріту сковороду. Смажити на середньому вогні під кришкою. Смакують котлетки зі сметаною і зеленню.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...