Корисні та смачні котлети вийдуть із морської риби, якщо їх приготувати разом з овочевими інгредієнтами. Навіть пісна риба у таких котлетах буде соковитою, передають Патріоти України.
Для їх приготування необхідні такі інгредієнти:
Філе риби без кісочок треба перемолоти через м’ясорубку, цибулю і хліб. На дрібку тертку відправити картоплю і моркву. Додати свіжі яйця, сіль, перець та сметану. Все добре перемішати до однорідного фаршу.
Столовою ложкою майбутні котлети викладати на добре розігріту сковороду. Смажити на середньому вогні під кришкою. Смакують котлетки зі сметаною і зеленню.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...