Корисні та смачні котлети вийдуть із морської риби, якщо їх приготувати разом з овочевими інгредієнтами. Навіть пісна риба у таких котлетах буде соковитою, передають Патріоти України.
Для їх приготування необхідні такі інгредієнти:
Філе риби без кісочок треба перемолоти через м’ясорубку, цибулю і хліб. На дрібку тертку відправити картоплю і моркву. Додати свіжі яйця, сіль, перець та сметану. Все добре перемішати до однорідного фаршу.
Столовою ложкою майбутні котлети викладати на добре розігріту сковороду. Смажити на середньому вогні під кришкою. Смакують котлетки зі сметаною і зеленню.
З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або ріжки, передають Патріоти України. Однак дуже часто після...
Готувати влітку в розпеченій у полуденну спеку квартирі не захочеться навіть самовідданим кулінарам. Щоб довго не потіти біля плити та смачно пообідати, пропонуємо приготувати котлети рубані із сиром. Готуємо, як то кажуть, нашвидкуруч, передають Патрі...