
Простішого рецепта ви точно не зустрічали, а для багатьох він стане ще й найсмачнішим. Всього три інгредієнти, ніякого борошна чи манки, обов’язково спробуйте, передають Патріоти України
Для приготування беремо:
Яйця збити зі згущеним молоком за допомогою міксера, додати сир. Все перемішати, щоб не було грудочок, викласти у силіконову форму.
Випікати при температурі до 160 градусів протягом 40 хвилин до золотої скоринки.
Можна їсти в теплому та холодному стані. У цю запіканку не треба додавати борошно чи манку, у готовому вигляді схожа запіканка на сирне суфле.
За бажанням можете додати інші інгредієнти, зокрема суху вишню чи журавлину для кислинки, оскільки згущене молоко дає яскравий солодкий присмак.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...