Смакота! Солодкий рулет без випікання та замісу тіста

Такий рулет ідеально підійде для тих, хто обожнює солодощі, проте намагається менше їх їсти. Готується швидко і просто, а смакує з користю та поживністю. Підіймає настрій та енергію, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування одного рулету візьміть:

  • сухофрукти (родзинки, курага, чорнослив) по 50 г
  • горіхи – 50 г
  • шоколад – 100 г
  • масло вершкове – 100 г
  • крекер чи інше печиво – 100 г
  • цукрова пудра чи какао

Сухофрукти замочіть окропом на 10 хвилин. Злийте воду, обсушіть та поріжте на кубики все, крім родзинок. Печиво подрібніть, але щоб була і крихта, і шматочки. Горіхи зробіть по розміру такими, як сухофрукти. Все добре розмішайте.

Розтопіть на паровій бані шоколад і вершкове масло. Влийте рідкий шоколад у суху суміш із сухофруктами та добре вимішайте.

Викладіть масу у вигляді ковбаски на харчову плівку. Загорніть у рулет дуже щільно, аби рулет не кришився згодом. Для додаткового ущільнення візьміть фольгу, яка маса рідкувата і плівка не справляється. Відправте в холодильник на 2-3 години для застигання.

Рулет можна обсипати цукровою пудрою чи посипати какао перед подачею та нарізанням. У розрізі має гарний вигляд, що й гостям не соромно подати.

Будуть ідеальні! Чим змастити відбивні за годину до смаження

понеділок, 9 червень 2025, 11:15

Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...

А ви це знали? У якому разі макарони після варіння обов’язково промивають водою

понеділок, 9 червень 2025, 10:13

Макарони – гарний гарнір, який допоможе в потрібний момент. При приготуванні цієї страви потрібно точно дотримуватись рецепту. Запобігти злипанню макаронів можна, якщо слідувати порадам досвідчених кухарів, передають Патріоти України. Деякі господарки ...