Смакота! Сирна запіканка з бананом - ваші діти будуть просити добавки

Для приготування сирної запіканки за цим рецептом треба мінімум часу. Весь секрет полягає у простому поєднанні інгредієнтів. Їх треба лише з’єднати в одну масу та поставити запікатись у духовку, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Отже, вам знадобиться наступний перелік продуктів:

  • кисломолочний сир — 300 г;
  • стиглий банан — 1 шт.;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • манна крупа — 2-3 ст.л.;
  • пакетик ванільного цукру;
  • вершкове масло.

Як приготувати

Усі інгредієнти (окрім, масла) треба збити в єдину масу. Щоб вона вийшла однорідною, робіть це блендером. Якщо у вас сир досить вологий, кількість манної крупи можна трохи збільшити.

Шматочком вершкового масла змастіть форму. Перелийте сирну масу та поставте у розігріту духову шафу. Випікати треба 40-45 хвилин при температурі 190 градусів. Подавати до столу можна з улюбленим варенням або фруктами. Смачного!Для приготування сирної запіканки за цим рецептом треба мінімум часу. Весь секрет полягає у простому поєднанні інгредієнтів. Їх треба лише з’єднати в одну масу та поставити запікатись у духовку.

Інгредієнти

Отже, вам знадобиться наступний перелік продуктів:

  • кисломолочний сир — 300 г;
  • стиглий банан — 1 шт.;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • манна крупа — 2-3 ст.л.;
  • пакетик ванільного цукру;
  • вершкове масло.

Як приготувати

Усі інгредієнти (окрім, масла) треба збити в єдину масу. Щоб вона вийшла однорідною, робіть це блендером. Якщо у вас сир досить вологий, кількість манної крупи можна трохи збільшити.

Шматочком вершкового масла змастіть форму. Перелийте сирну масу та поставте у розігріту духову шафу. Випікати треба 40-45 хвилин при температурі 190 градусів. Подавати до столу можна з улюбленим варенням або фруктами. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Все просто! Як приготувати холодець, який застигає навіть без желатину

понеділок, 16 червень 2025, 16:10

За старих часів традиційною зимовою застільною стравою був холодець, причому варили його без желатину, а застигав він без холодильника. Що заважає сучасним господиням, які мають на кухні все необхідне для приготування холодця, зварити його правильно, п...

Лише спробуйте! Що досвідчені господині додають при варінні пельменів для покращення смаку

понеділок, 16 червень 2025, 12:12

Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...