Смакота! Сирна запіканка з бананом - ваші діти будуть просити добавки

Для приготування сирної запіканки за цим рецептом треба мінімум часу. Весь секрет полягає у простому поєднанні інгредієнтів. Їх треба лише з’єднати в одну масу та поставити запікатись у духовку, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Отже, вам знадобиться наступний перелік продуктів:

  • кисломолочний сир — 300 г;
  • стиглий банан — 1 шт.;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • манна крупа — 2-3 ст.л.;
  • пакетик ванільного цукру;
  • вершкове масло.

Як приготувати

Усі інгредієнти (окрім, масла) треба збити в єдину масу. Щоб вона вийшла однорідною, робіть це блендером. Якщо у вас сир досить вологий, кількість манної крупи можна трохи збільшити.

Шматочком вершкового масла змастіть форму. Перелийте сирну масу та поставте у розігріту духову шафу. Випікати треба 40-45 хвилин при температурі 190 градусів. Подавати до столу можна з улюбленим варенням або фруктами. Смачного!Для приготування сирної запіканки за цим рецептом треба мінімум часу. Весь секрет полягає у простому поєднанні інгредієнтів. Їх треба лише з’єднати в одну масу та поставити запікатись у духовку.

Інгредієнти

Отже, вам знадобиться наступний перелік продуктів:

  • кисломолочний сир — 300 г;
  • стиглий банан — 1 шт.;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • манна крупа — 2-3 ст.л.;
  • пакетик ванільного цукру;
  • вершкове масло.

Як приготувати

Усі інгредієнти (окрім, масла) треба збити в єдину масу. Щоб вона вийшла однорідною, робіть це блендером. Якщо у вас сир досить вологий, кількість манної крупи можна трохи збільшити.

Шматочком вершкового масла змастіть форму. Перелийте сирну масу та поставте у розігріту духову шафу. Випікати треба 40-45 хвилин при температурі 190 градусів. Подавати до столу можна з улюбленим варенням або фруктами. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...