
Сирники часто готують на сніданок. Це проста та смачна страва. Але треба вміти її готувати. Буває, що сирники розвалюються, не пропікаються або виходять сухі. Спробуйте спекти сирники за цим рецептом. Вони мають вийти ніжні на смак та з ароматом ванілі, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобляться наступні компоненти:
В ємності розітріть кисломолочний сир з яйцем. Додайте рисове борошно, мак, ваніль та підсолоджувач, наприклад, зі стевії. Можна замінити і звичайним цукром. Борошно не рекомендується змінювати, оскільки саме з ним виходить ніжна текстура тіста.
Сформуйте сирники та обсмажте з двох сторін на невеликій кількості олії. Вогонь зробіть мінімальним. При подачі сирники можна полити улюбленим варенням, згущеним молоком або шоколадом. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....