Смакота! Сирники з маком – ідея страви на сніданок

Сирники часто готують на сніданок. Це проста та смачна страва. Але треба вміти її готувати. Буває, що сирники розвалюються, не пропікаються або виходять сухі. Спробуйте спекти сирники за цим рецептом. Вони мають вийти ніжні на смак та з ароматом ванілі, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам знадобляться наступні компоненти:

  • кисломолочний сир – 180 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • рисове борошно – 35 г;
  • мак – 5 г;
  • ваніль;
  • підсолоджувач.

Як приготувати

В ємності розітріть кисломолочний сир з яйцем. Додайте рисове борошно, мак, ваніль та підсолоджувач, наприклад, зі стевії. Можна замінити і звичайним цукром. Борошно не рекомендується змінювати, оскільки саме з ним виходить ніжна текстура тіста.

Сформуйте сирники та обсмажте з двох сторін на невеликій кількості олії. Вогонь зробіть мінімальним. При подачі сирники можна полити улюбленим варенням, згущеним молоком або шоколадом. Смачного!

Чому грибний суп може гірчити

четвер, 25 грудень 2025, 19:06

Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.

Найкращий чай для печінки - пийте до трьох чашок на день

четвер, 25 грудень 2025, 18:13

Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...