Сирники часто готують на сніданок. Це проста та смачна страва. Але треба вміти її готувати. Буває, що сирники розвалюються, не пропікаються або виходять сухі. Спробуйте спекти сирники за цим рецептом. Вони мають вийти ніжні на смак та з ароматом ванілі, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобляться наступні компоненти:
В ємності розітріть кисломолочний сир з яйцем. Додайте рисове борошно, мак, ваніль та підсолоджувач, наприклад, зі стевії. Можна замінити і звичайним цукром. Борошно не рекомендується змінювати, оскільки саме з ним виходить ніжна текстура тіста.
Сформуйте сирники та обсмажте з двох сторін на невеликій кількості олії. Вогонь зробіть мінімальним. При подачі сирники можна полити улюбленим варенням, згущеним молоком або шоколадом. Смачного!
Звичайна дрібка спеції може перетворити вашу чашку кави на справжнє джерело корисних речовин, які позитивно впливають на метаболізм і кишківник. Дві прості добавки для підвищення користі ранкового напою знайдуться майже на кожній кухні. Про це пише Dai...
Якщо у вас часто болить голова або виникає мігрень, варто звернути увагу на раціон. Деякі продукти містять речовини, які можуть провокувати судинні реакції, запалення або алергічні реакції, що призводять до головного болю, передають Патріоти України. Ч...