
Сирна запіканка смачна тільки тоді, коли вона ніжна та кремова. Приготувати таку можна, якщо замінити звичайне борошно чи манку на рисове. Приготуйте за цим рецептом запіканку, передають Патріоти України.
Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:
Кисломолочний сир перетріть через сито або блендером. Яйця збийте з цукром, додайте до них сир. Масу потрібно перемішати та додати сметану. Вона має вийти однорідна. Лише після цього черга рисового борошна.
Форму для випікання вистеліть пекарським папером. Змастіть його маслом та трохи посипте борошном. Викладіть сирну масу та розрівняйте її. Випікати в духовці протягом 35-40 хвилин при температурі 160-170 градусів. Смачного!
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...