Просто смажена чи запечена риба — це класичні рецепти. Спробуйте приготувати її під сирною скоринкою. Це зовсім новий рівень смаку та гастрономічної насолоди. Вам точно сподобається, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
На сковороді розігрійте соняшникову олію. Відправте смажитись подрібнену цибулю. Потім до неї відправте натерту на тертці моркву. Далі на черзі подрібнені томати у власному соці. Овочі посоліть та покладіть чорний мелений перець. Протушкуйте 10 хвилин.
Далі вам потрібна форма для запікання. Змастіть її олією та викладіть шматками рибне філе. Можете брати будь-яке ваше улюблене. Зверху покладіть протушковані овочі. Відправляйте тепер форму в духову піч на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Дістаньте форму з рибою, викладіть зверху щедро сир та поверніть в духовку на 10 хвилин. Коли утвориться апетитна скоринка дістаньте та дайте трохи охолонути. А далі лишається тільки встромити виделку та взяти на пробу смачний шматочок риби з сиром та овочами.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...