Просто смажена чи запечена риба — це класичні рецепти. Спробуйте приготувати її під сирною скоринкою. Це зовсім новий рівень смаку та гастрономічної насолоди. Вам точно сподобається, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
На сковороді розігрійте соняшникову олію. Відправте смажитись подрібнену цибулю. Потім до неї відправте натерту на тертці моркву. Далі на черзі подрібнені томати у власному соці. Овочі посоліть та покладіть чорний мелений перець. Протушкуйте 10 хвилин.
Далі вам потрібна форма для запікання. Змастіть її олією та викладіть шматками рибне філе. Можете брати будь-яке ваше улюблене. Зверху покладіть протушковані овочі. Відправляйте тепер форму в духову піч на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Дістаньте форму з рибою, викладіть зверху щедро сир та поверніть в духовку на 10 хвилин. Коли утвориться апетитна скоринка дістаньте та дайте трохи охолонути. А далі лишається тільки встромити виделку та взяти на пробу смачний шматочок риби з сиром та овочами.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...