Смакота! Такої риби під сирною скоринкою ви точно не куштували

Просто смажена чи запечена риба — це класичні рецепти. Спробуйте приготувати її під сирною скоринкою. Це зовсім новий рівень смаку та гастрономічної насолоди. Вам точно сподобається, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • риба — 400 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • сир — 200 г;
  • помідори у власному соці — 300 мл;
  • сіль, спеції.

Як приготувати

На сковороді розігрійте соняшникову олію. Відправте смажитись подрібнену цибулю. Потім до неї відправте натерту на тертці моркву. Далі на черзі подрібнені томати у власному соці. Овочі посоліть та покладіть чорний мелений перець. Протушкуйте 10 хвилин.

Далі вам потрібна форма для запікання. Змастіть її олією та викладіть шматками рибне філе. Можете брати будь-яке ваше улюблене. Зверху покладіть протушковані овочі. Відправляйте тепер форму в духову піч на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Дістаньте форму з рибою, викладіть зверху щедро сир та поверніть в духовку на 10 хвилин. Коли утвориться апетитна скоринка дістаньте та дайте трохи охолонути. А далі лишається тільки встромити виделку та взяти на пробу смачний шматочок риби з сиром та овочами.

Дуже смачні, але: Кому не можна їсти кавуни

п’ятниця, 22 серпень 2025, 17:22

Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...

Господиням на замітку! Які продукти небезпечно консервувати вдома

п’ятниця, 22 серпень 2025, 12:35

Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...