
Просто смажена чи запечена риба — це класичні рецепти. Спробуйте приготувати її під сирною скоринкою. Це зовсім новий рівень смаку та гастрономічної насолоди. Вам точно сподобається, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
На сковороді розігрійте соняшникову олію. Відправте смажитись подрібнену цибулю. Потім до неї відправте натерту на тертці моркву. Далі на черзі подрібнені томати у власному соці. Овочі посоліть та покладіть чорний мелений перець. Протушкуйте 10 хвилин.
Далі вам потрібна форма для запікання. Змастіть її олією та викладіть шматками рибне філе. Можете брати будь-яке ваше улюблене. Зверху покладіть протушковані овочі. Відправляйте тепер форму в духову піч на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Дістаньте форму з рибою, викладіть зверху щедро сир та поверніть в духовку на 10 хвилин. Коли утвориться апетитна скоринка дістаньте та дайте трохи охолонути. А далі лишається тільки встромити виделку та взяти на пробу смачний шматочок риби з сиром та овочами.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...