Щоб трудові будні не здавалися похмурими, нудними і несмачними, достатньо почати ранок з смачного та ситного сніданку, передають Патріоти України.
Пропонуємо універсальний рецепт, для сніданку, вечері, перекушування. Він настільки швидкий у виконанні, що приготування займає лише 15 хвилин і можна ласувати смачною сирною стравою.
Яйця збити з кефіром і сіллю до однорідності (легко зробити це звичайною виделкою). Сир натерти на крупній тертушці, додати в кефірну масу. Додати борошно і соду. Борошна не повинно бути надто багато. Тісто має залишатися не густішим ніж на класичні оладки. Додати сушений часник.
ВАЖЛИВО! Можна використати і свіжий часник. Але тоді амбре після чаювання буде надто яскравим. Це варто враховувати всім, хто після їжі має намір близько спілкуватися з людьми. Сушений часник, у свою чергу, додає пікантну нотку в оладках, при цьому позбавляє насиченого часникового духу.
Петрушку дрібно нашаткувати. Додати до тіста. Весь процес, не відриваючись, займе трохи більше 5-7 хвилинРозігріти сковороду, трохи зменшити температуру і рівномірно розподіляючи тісто ополоником сформувати коржики. Обсмажити з кожного боку буквально по 1,5-2 хвилини. Щоб пришвидшити процес, можна смажити одночасно на двох сковорідках.
Подавати до столу оладки потрібно гарячими, і тут же смакувати та отримувати задоволення від сиру, запаморочливого аромату і неймовірно приємного смаку.
Окрошка – один із головних символів теплої пори в українській кухні. Вона освіжає, насичує і легко готується. Але навіть така проста страва може вийти прісною або зовсім несмачною. Часто проблема не в рецепті, а в деталях приготування. Редакція FoodObo...
Будь-який кулінар знає, що в хорошому фарші має бути не лише подрібнене м’ясо. Важливо додати й інші компоненти, без яких м’ясна основа не буде цілісною, а страви з неї не вийдуть пишними, соковитими та смачними, передають Патріоти України. Використан...