Щоб трудові будні не здавалися похмурими, нудними і несмачними, достатньо почати ранок з смачного та ситного сніданку, передають Патріоти України.
Пропонуємо універсальний рецепт, для сніданку, вечері, перекушування. Він настільки швидкий у виконанні, що приготування займає лише 15 хвилин і можна ласувати смачною сирною стравою.
Яйця збити з кефіром і сіллю до однорідності (легко зробити це звичайною виделкою). Сир натерти на крупній тертушці, додати в кефірну масу. Додати борошно і соду. Борошна не повинно бути надто багато. Тісто має залишатися не густішим ніж на класичні оладки. Додати сушений часник.
ВАЖЛИВО! Можна використати і свіжий часник. Але тоді амбре після чаювання буде надто яскравим. Це варто враховувати всім, хто після їжі має намір близько спілкуватися з людьми. Сушений часник, у свою чергу, додає пікантну нотку в оладках, при цьому позбавляє насиченого часникового духу.
Петрушку дрібно нашаткувати. Додати до тіста. Весь процес, не відриваючись, займе трохи більше 5-7 хвилинРозігріти сковороду, трохи зменшити температуру і рівномірно розподіляючи тісто ополоником сформувати коржики. Обсмажити з кожного боку буквально по 1,5-2 хвилини. Щоб пришвидшити процес, можна смажити одночасно на двох сковорідках.
Подавати до столу оладки потрібно гарячими, і тут же смакувати та отримувати задоволення від сиру, запаморочливого аромату і неймовірно приємного смаку.
Існує декілька методів консервування та зберігання продуктів, щодо яких часто можна почути неточні визначення. Маринування здійснюється із оцтом або іншою кислотою (наприклад, лимонним соком); соління - лише з додаванням солі (без оцту й іншої кислоти)...
Хочете зробити свою ранкову каву не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Гастроентеролог, випускник Гарварду доктор Саурабх Сеті розповів, що всього дрібка кориці може перетворити звичайну каву на справжній 2еліксир молодості", передають Патріоти У...