Ідеальні деруни приготувати можна, але не у всіх це виходить з першого разу. Якщо ви любите їх поїсти, тоді вам потрібно знати лайфхаки з їх смаження. Так, все просто, але є нюанси. Розповідаємо про них детальніше, передають Патріоти України..
Не дивуйтеся, але потрібно вміти вибрати правильну терку. Не тріть на звичайну. Вибирайте найдрібнішу. Від цього деруни будуть тільки смачнішими та апетитнішими. Що ж казати, вони будуть бездоганними.
Важливо, щоб картопля не темніла. Зміна кольору відбувається в тому випадку, якщо до картопляної маси не була протерта цибуля. Саме тому рекомендується її натирати разом з картоплею. Як варіант, можна додати кілька ложок сметани або трохи лимонного соку.
Відповідно до класичного рецепта, в деруни не кладуть яйце. Якщо ви його не покладете, нічого поганого не станеться. До речі, яйце потрібно, якщо картопля з низьким вмістом крохмалю.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...