Ідеальні деруни приготувати можна, але не у всіх це виходить з першого разу. Якщо ви любите їх поїсти, тоді вам потрібно знати лайфхаки з їх смаження. Так, все просто, але є нюанси. Розповідаємо про них детальніше, передають Патріоти України..
Не дивуйтеся, але потрібно вміти вибрати правильну терку. Не тріть на звичайну. Вибирайте найдрібнішу. Від цього деруни будуть тільки смачнішими та апетитнішими. Що ж казати, вони будуть бездоганними.
Важливо, щоб картопля не темніла. Зміна кольору відбувається в тому випадку, якщо до картопляної маси не була протерта цибуля. Саме тому рекомендується її натирати разом з картоплею. Як варіант, можна додати кілька ложок сметани або трохи лимонного соку.
Відповідно до класичного рецепта, в деруни не кладуть яйце. Якщо ви його не покладете, нічого поганого не станеться. До речі, яйце потрібно, якщо картопля з низьким вмістом крохмалю.
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...