Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України.
Підготуйте такий перелік:
Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцями, а цибулю на довгі скибки. З бажанням можете покришити звичним вам способом. Картоплю викладіть у форму, змащену маслом. Налийте води, посоліть та поставте запікатись.
Розігрійте сковороду, змастіть олією та викладіть цибулю. Злегка обсмажте до прозорого кольору. Гриби поріжте на пластинки та покладіть смажитись до цибулі. Додайте вершкове масло та смажте до готовності грибів. Тоді можна влити вершки. Посоліть та додайте улюблені спеції. Це може бути чорний перець та прованські трави. Вершки мають стати злегка густими.
Дістаньте форму із картоплею з духовки. Викладіть гриби з цибулею, посипте твердим сиром та відправте назад до духовки. Температура 180 градусів, а час приготування із сиром — до 10 хвилин. Перед подачею посипте свіжою зеленню. Смачного!
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...