
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України.
Підготуйте такий перелік:
Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцями, а цибулю на довгі скибки. З бажанням можете покришити звичним вам способом. Картоплю викладіть у форму, змащену маслом. Налийте води, посоліть та поставте запікатись.
Розігрійте сковороду, змастіть олією та викладіть цибулю. Злегка обсмажте до прозорого кольору. Гриби поріжте на пластинки та покладіть смажитись до цибулі. Додайте вершкове масло та смажте до готовності грибів. Тоді можна влити вершки. Посоліть та додайте улюблені спеції. Це може бути чорний перець та прованські трави. Вершки мають стати злегка густими.
Дістаньте форму із картоплею з духовки. Викладіть гриби з цибулею, посипте твердим сиром та відправте назад до духовки. Температура 180 градусів, а час приготування із сиром — до 10 хвилин. Перед подачею посипте свіжою зеленню. Смачного!
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...