
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України.
Підготуйте такий перелік:
Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцями, а цибулю на довгі скибки. З бажанням можете покришити звичним вам способом. Картоплю викладіть у форму, змащену маслом. Налийте води, посоліть та поставте запікатись.
Розігрійте сковороду, змастіть олією та викладіть цибулю. Злегка обсмажте до прозорого кольору. Гриби поріжте на пластинки та покладіть смажитись до цибулі. Додайте вершкове масло та смажте до готовності грибів. Тоді можна влити вершки. Посоліть та додайте улюблені спеції. Це може бути чорний перець та прованські трави. Вершки мають стати злегка густими.
Дістаньте форму із картоплею з духовки. Викладіть гриби з цибулею, посипте твердим сиром та відправте назад до духовки. Температура 180 градусів, а час приготування із сиром — до 10 хвилин. Перед подачею посипте свіжою зеленню. Смачного!
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...