
Як чудово, що хтось придумав швидкий рецепт рибних котлет. На вечерю після роботи — смачне завершення дня. Секрет полягає в тому, що не треба витрачати безліч часу на приготування фаршу. Просто треба зробити його з рибної котлети, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Картоплю відваріть, але не треба її перед тим чистити. Зніміть лушпиння з готової бульби. Натріть її. Змішайте з консервою, олію з якої не треба виливати. нехай залишиться. Сюди ж дрібно порізану цибулю, обсмажену на олії.
Тепер у фарш потрібно вмішати манну крупу. Добре розподіліть її. Також потрібен жовток від одного яйця.
Формуємо котлети. Запаніруйте їх в борошні або в сухарях. Обсмажте на олії. Вогонь повинен бути середнім. Смачного!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...