
Ці сирні ватрушки ну дуже смачні і корисні! Начинка може бути будь-яка: хоч варення, хоч ягоди чи яблука. Дуже простий рецепт: мінімум зусиль, всього 20 хвилин у духовці і смачний ніжний десерт готовий, передають Патріоти України.
Для приготування цих ватрушок підійде будь-який сир, але найсмачніше виходить з жирним домашнім, але підійде і магазинний сир, 9%.
До сиру додаємо яйця, цукор, сіль та вершкове масло. Розтираємо до однорідності, потім додаємо борошно та замішуємо тісто. Накриваємо його серветкою та залишаємо на 15-20 хвилин.
Тепер розкочуємо сирне тісто в пласт завтовшки приблизно 5 мм і вирізаємо кола. Діаметр кіл приблизно 10-12 см. Дуже зручно використовувати для цього блюдце або невелику тарілку.
Беремо заготівлю і в центр кожного кола кладемо начинку приблизно 1 чайну ложку. Краї потрібно трохи підняти і завернути до центру, щоб вийшла ватрушка.
Для начинки підійде все, що завгодно: варення, джем, повидло. Або можна використовувати ягоди, змішані з цукром та крохмалем. Або можна взяти яблука, груші, сливи – загалом начинка може бути будь-яка.
Випікаємо сирні ватрушки приблизно 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Готові плюшки можна додатково посипати зверху цукровою пудрою.
СМАЧНОГО!
Смажена риба буде виглядати набагато апетитнішою у тому випадку, якщо вам вдасться приготувати її з апетитною скоринкою, передають Патріоти України. На жаль, це не завжди виходить через різні обставини. Але є секрети, які допоможуть досягти ідеального ...
Багато хто з нас починає ранок з чашки ароматної кави, переконані, що вона миттєво заряджає енергією. Але нове велике дослідження показує: цей популярний ранковий ритуал може не лише не додавати сил, а й навпаки - виснажувати організм. Те, що ми роками...