Сьогодні ми поділимося з вами простим та легким рецептом грецького салату, а також розповімо, як приготувати заправку, яка додасть цьому салату неповторний смак та аромат, передають Патріоти України.
Сама заправка дуже проста, але вона здатна змінити смак салату до невпізнання.
Спочатку підготуємо усі необхідні інгредієнти. Огірок, помідори, перець та цибулю нарізаємо невеликими шматочками. Оливки можна розрізати навпіл, а сир фета нарізати кубиками або розкришити.
Листя салату промиваємо та рвемо на невеликі шматочки. Усі інгредієнти змішуємо у великій мисці.
Тепер займемося приготуванням заправки.
У мисці змішайте олію (можна використовувати соняшникову), сіль, орегано та перець. Додайте сюди лимонний сік і натертий на тертці зубчик часнику.
Приступаємо до збирання салату. На тарілку викладіть листя салату і гіркою покладіть нарізані овочі. Зверху розмістіть маслини. Щоб вони красиво блищали, можна перед цим змастити їх олією. І, нарешті, розкладаємо кубики сиру.
Перемішувати салат не потрібно.
Перед подачею не забудьте полити салат заправкою, після чого можете насолоджуватися найсмачнішим грецьким салатом!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...