Способів приготування вінегрету безліч, цей салат готують і з грибами, і з квашеною капустою, і з рибою… Рецептів вінегрету більше, ніж салату олів’є. А сьогодні ми поділимося з вами незвичайною заправкою для салату, яка надає нового смаку звичній страві, передають Патріоти України.
Овочі попередньо варимо або запікаємо в духовці. Другий спосіб звичайно буде кращим: загорніть овочі у фольгу і запікайте при 200 градусах до м’якості (від 30 до 60 хвилин);
Потім остудити їх і нарізати кубиками:
Цибулю дрібно нарізати.
Мариновані огірки теж ріжемо на дрібні шматочки.
Тепер та сама “родзинка” вінегрету – незвичайна заправка. У невеликій мисці змішуємо оцет, гірчицю та мед, додаємо олію і перемішуємо до однорідності.
У глибокій мисці з’єднуємо всі нарізані овочі (буряк, морква, картопля, цибуля та огірки), додаємо консервовану чи зазадалегідь відварену квасолю і поливаємо заправкою. Добре перемішуємо і даємо вінегрету постояти приблизно 10-15 хвилин і можна смакувати!
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...