Способів приготування вінегрету безліч, цей салат готують і з грибами, і з квашеною капустою, і з рибою… Рецептів вінегрету більше, ніж салату олів’є. А сьогодні ми поділимося з вами незвичайною заправкою для салату, яка надає нового смаку звичній страві, передають Патріоти України.
Овочі попередньо варимо або запікаємо в духовці. Другий спосіб звичайно буде кращим: загорніть овочі у фольгу і запікайте при 200 градусах до м’якості (від 30 до 60 хвилин);
Потім остудити їх і нарізати кубиками:
Цибулю дрібно нарізати.
Мариновані огірки теж ріжемо на дрібні шматочки.
Тепер та сама “родзинка” вінегрету – незвичайна заправка. У невеликій мисці змішуємо оцет, гірчицю та мед, додаємо олію і перемішуємо до однорідності.
У глибокій мисці з’єднуємо всі нарізані овочі (буряк, морква, картопля, цибуля та огірки), додаємо консервовану чи зазадалегідь відварену квасолю і поливаємо заправкою. Добре перемішуємо і даємо вінегрету постояти приблизно 10-15 хвилин і можна смакувати!
Горіхи - один із найкорисніших перекусів та доповнень до основних страв. Волоські горіхи, кеш’ю, кедрові, фундук, мигдаль - вибір широкий, і вони справді приносять користь організму. Але деякі види варто вживати з обережністю, передають Патріоти Україн...
У вересні дозріла ще одна ягода, яка є невичерним джерелом корисних речовин: антиоксидантів, мінералів, вітамінів, жирних кислот, амінокислот та мікроелементів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. А нещодавні дослідження вчених встановили щ...