
Якщо ви любите скумбрію, але просто риба вам вже приїлася, є інший варіант її споживати. Зробіть з неї смачну намазку. Такі бутерброди можна навіть на святковий стіл подати, передають Патріоти України.
Потрібні такі:
Скумбрію солону або копчену потрібно розібрати на філе. Наріжте шматочками та покладіть в блендер. Зробіть з неї, крем-сиру, хріну та лимонного соку однорідний паштет.
В ньому є все, що добре смакує: вершкова консистенція, смак риби, гострота від хріну. Намастіть на тости чи свіжий хліб. Смачного!
Сир вважається одним із найпопулярніших продуктів у щоденному раціоні, однак не кожен із них справді натуральний. У гонитві за низькою ціною або тривалим терміном зберігання виробники часто додають замінники, що роблять продукт штучним за складом і сма...
Молоко - джерело кальцію та білка, але підходить не всім. Через індивідуальні особливості травлення та стан здоров’я деякі категорії людей повинні обмежити або уникати його вживання, передають Патріоти України.