
Не відмовляйтесь від філе, бо воно вам здається сухим. Насправді його можна смачно приготувати. Весь секрет полягає у маринаді. Про нього ми зараз і розкажемо. Він дуже простий, але ефект від нього фантастичний, передають Патріоти України.
Для маринаду вам потрібно всього три позиції:
Логічно, що для маринаду треба просто змішати все разом. Соєвий соус надасть філе соленого смаку, тому звичайну сіль можна не додавати. Йогурт дасть ту необхідну соковитість, якої так не вистачає курячому філе. А часник — це джерело аромату. Погодьтесь, що у поєднанні з філе він відіграє важливу роль.
Замаринуйте філе, дайте йому трохи постояти та відправляйте запікатись у духовку. До речі, буде набагато смачніше, якщо на дно форми викласти печериці, цвітну капусту, моркву, а зверху розкласти філе з соусом. Запікати 35 хвилин при температурі 180 градусів. І смачна вечеря готова. Все дуже просто. Смачного!
Майже половина меду, який потрапляє до ЄС, може містити цукрові сиропи та інші домішки, попереджає Аня Йоб із краківської пасіки «Галіція». Як не потрапити на фальшивку та обрати справжній, натуральний мед, передають Патріоти України. На що звернути ув...
Японські науковці дійшли висновку, що регулярне вживання кефіру може позитивно впливати на процеси старіння в організмі. Згідно з результатами досліджень, кефірні бактерії здатні знижувати рівень хронічного запалення - одного з ключових факторів старін...