Не відмовляйтесь від філе, бо воно вам здається сухим. Насправді його можна смачно приготувати. Весь секрет полягає у маринаді. Про нього ми зараз і розкажемо. Він дуже простий, але ефект від нього фантастичний, передають Патріоти України.
Для маринаду вам потрібно всього три позиції:
Логічно, що для маринаду треба просто змішати все разом. Соєвий соус надасть філе соленого смаку, тому звичайну сіль можна не додавати. Йогурт дасть ту необхідну соковитість, якої так не вистачає курячому філе. А часник — це джерело аромату. Погодьтесь, що у поєднанні з філе він відіграє важливу роль.
Замаринуйте філе, дайте йому трохи постояти та відправляйте запікатись у духовку. До речі, буде набагато смачніше, якщо на дно форми викласти печериці, цвітну капусту, моркву, а зверху розкласти філе з соусом. Запікати 35 хвилин при температурі 180 градусів. І смачна вечеря готова. Все дуже просто. Смачного!
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...