
Смачно перекусити можна разом з паштетом з квасолі. Це виходить так смачно, що неможливо зупинитись їсти бутерброди. Хочеться намастити ще одну скибку хліба та відчути цей неповторний смак з італійським акцентом, передають Патріоти України.
Для приготування страви вам знадобляться наступні компоненти:
Для приготування квасолевого паштету можна брати як консервовані, так і свіжо відварені бобові. Тепер вам треба просто всі інгредієнти покласти в блендер та перемолоти до однорідної консистенції.
За бажанням можна додати зелень на ваш вибір. Доповніть смак сіллю та перцем. А тепер просто намастіть скибку хліба. І все, перекус готовий. Смачного!
Майже половина меду, який потрапляє до ЄС, може містити цукрові сиропи та інші домішки, попереджає Аня Йоб із краківської пасіки «Галіція». Як не потрапити на фальшивку та обрати справжній, натуральний мед, передають Патріоти України. На що звернути ув...
Японські науковці дійшли висновку, що регулярне вживання кефіру може позитивно впливати на процеси старіння в організмі. Згідно з результатами досліджень, кефірні бактерії здатні знижувати рівень хронічного запалення - одного з ключових факторів старін...