Смачно перекусити можна разом з паштетом з квасолі. Це виходить так смачно, що неможливо зупинитись їсти бутерброди. Хочеться намастити ще одну скибку хліба та відчути цей неповторний смак з італійським акцентом, передають Патріоти України.
Для приготування страви вам знадобляться наступні компоненти:
Для приготування квасолевого паштету можна брати як консервовані, так і свіжо відварені бобові. Тепер вам треба просто всі інгредієнти покласти в блендер та перемолоти до однорідної консистенції.
За бажанням можна додати зелень на ваш вибір. Доповніть смак сіллю та перцем. А тепер просто намастіть скибку хліба. І все, перекус готовий. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...