Куряча печінка в салаті — дуже смачна альтернатива ковбасі чи м’ясу. Особливо, коли вона тепла. Салат за цим рецептом з ароматною заправкою такий смачний, що від нього просто неможливо відірватися.
Для приготування потрібні такі продукти:
Для заправки:
Нарізаємо цибулю та відправляємо обсмажувати на сковороду. Додайте дрібку цукру. Приберіть з вогню. Тепер обсмажуємо нарізані печериці, наприкінці солимо, перчимо. Прибираємо в сторону також.
Тепер зробіть заправку. Для цього змішайте все разом з переліку, поданому вище.
Залишається тільки зібрати салат. Викладіть салатне листя, підсмажену цибулю, печінку, гриби, помідори чері. А зверху все полийте соусом. Можна нашарувати кілька разів. Залежить від посуду, в який викладаєте. Смачного!
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...
Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...