Куряча печінка в салаті — дуже смачна альтернатива ковбасі чи м’ясу. Особливо, коли вона тепла. Салат за цим рецептом з ароматною заправкою такий смачний, що від нього просто неможливо відірватися.
Для приготування потрібні такі продукти:
Для заправки:
Нарізаємо цибулю та відправляємо обсмажувати на сковороду. Додайте дрібку цукру. Приберіть з вогню. Тепер обсмажуємо нарізані печериці, наприкінці солимо, перчимо. Прибираємо в сторону також.
Тепер зробіть заправку. Для цього змішайте все разом з переліку, поданому вище.
Залишається тільки зібрати салат. Викладіть салатне листя, підсмажену цибулю, печінку, гриби, помідори чері. А зверху все полийте соусом. Можна нашарувати кілька разів. Залежить від посуду, в який викладаєте. Смачного!
Незважаючи на користь гороху, кулінари не дуже часто беруться за варіння цього продукту: аж надто довго доводиться чекати. Термічна обробка бобових – процес тривалий. Крім того, чимало часу забирає і попереднє замочування горошин. Проте досвідчені госп...
Пити каву натщесерце можна, але є нюанси, які варто врахувати, бо це може мати негативні наслідки для здоров'я, залежно від індивідуальних особливостей, передають Патріоти України. Кава натщесерце — не критично шкідлива для всіх, але може спричинити пр...