Смакота! За цим теплим салатом з курячою печінкою буде стояти черга за добавкою

Куряча печінка в салаті — дуже смачна альтернатива ковбасі чи м’ясу. Особливо, коли вона тепла. Салат за цим рецептом з ароматною заправкою такий смачний, що від нього просто неможливо відірватися.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • куряча печінка — 250 г;
  • печериці — 100 г;
  • цибуля — 0,5 шт.;
  • помідори чері — 1 гілочка;
  • салатне листя;
  • сіль, перець.

Для заправки:

  • соєвий соус — 2 ст.л.;
  • оливкова олія — 6 ст.л.;
  • гірчиця — 1 ч.л.;
  • бальзамічний оцет — 2 ч.л.;
  • мед — 2 ч.л.

Як приготувати

Нарізаємо цибулю та відправляємо обсмажувати на сковороду. Додайте дрібку цукру. Приберіть з вогню. Тепер обсмажуємо нарізані печериці, наприкінці солимо, перчимо. Прибираємо в сторону також.

Тепер зробіть заправку. Для цього змішайте все разом з переліку, поданому вище.

Залишається тільки зібрати салат. Викладіть салатне листя, підсмажену цибулю, печінку, гриби, помідори чері. А зверху все полийте соусом. Можна нашарувати кілька разів. Залежить від посуду, в який викладаєте. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...