Якщо ви маєте сумніви в лінивому способі приготування сала, позбавтеся їх. За цим рецептом ви зможете легко його зробити. А ще вам сподобається смак ніжного сала, який у вас вийде, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні продукти:
Сало солять у розсолі. Отже, потрібно його приготувати. В 1 л води розчиніть сіль та додайте кілька гвоздик, лаврового листя 2-3 шт., кілька зубчиків часнику. Поставте на вогонь. Після закипання 1-2 хвилини все має проваритися, щоб сіль розчинилась.
Розсіл треба охолодити. Потім покладіть в нього сало та залиште стояти при кімнатній температурі протягом 1 доби. Далі переставте в холодильник ще на 3 дні.
Готове сало дістаньте з розсолу та обсушіть його. За бажанням можете присипати сумішшю перців та приправ чи подрібненим часником. Зберігати сало краще за все в емальованому посуді під кришкою. Смачного!
Горох можна швидко зварити без замочування “на ніч”. Виявляється, є способи, які допоможуть гороху зваритися набагато швидше. Мудрі господині не допускають банальних помилок, вони знають тонкощі та хитрощі, щоб приготувати горох швидко без хімії та дод...
Класичний рецепт приготування котлет знають усі господині. Секрет простої страви був у тому, що вони складалися здебільшого з м’яса та хліба. Такі котлети не смажили, а запікали. Тому вони мали неповторний смак та добре засвоювалися. Наші мами та бабус...