Якщо ви маєте сумніви в лінивому способі приготування сала, позбавтеся їх. За цим рецептом ви зможете легко його зробити. А ще вам сподобається смак ніжного сала, який у вас вийде, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні продукти:
Сало солять у розсолі. Отже, потрібно його приготувати. В 1 л води розчиніть сіль та додайте кілька гвоздик, лаврового листя 2-3 шт., кілька зубчиків часнику. Поставте на вогонь. Після закипання 1-2 хвилини все має проваритися, щоб сіль розчинилась.
Розсіл треба охолодити. Потім покладіть в нього сало та залиште стояти при кімнатній температурі протягом 1 доби. Далі переставте в холодильник ще на 3 дні.
Готове сало дістаньте з розсолу та обсушіть його. За бажанням можете присипати сумішшю перців та приправ чи подрібненим часником. Зберігати сало краще за все в емальованому посуді під кришкою. Смачного!
Про п’ять “ворогів плоского живота” розповіли експерти одного зарубіжного видання, передають Патріоти України. Будь-який виноград – важкий продукт для травлення. Фруктоза, що у великій кількості міститься у винограді, викликає посилене газоутворення і ...
Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти Украї...