Яскравий та гарний десерт. Його можна подати і до святкового столу, і просто після обіду. Легкий на смак та смугастий. Читайте далі рецепт приготування, передають Патріоти України.
Вам потрібні такі складові:
Як приготувати
Желе беріть з тим смаком, який вам подобається найбільше. Розведіть його водою, відповідно до інструкції.
Тепер сметану та згущене молоко перемішайте разом. Молоком розведіть желатин, розчиніть та вилийте в сметанну основу, збийте.
Тепер в склянки налийте сметанне желе, нехай трохи схопиться. Зверху ягідне желе, і так нашаровуйте. Кожен шар відразу почергово не заливайте, бо все змішається. Тому вичікуйте паузи.
Прикрасити десерт можна свіжими ягодами. Смачного!!
Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...
Кава може бути корисною для здоров’я, але лише за умови, що ви не перетворюєте її на "десерт у чашці". Дієтолог Маккензі Берджесс, RDN, нагадує: деякі популярні добавки знижують усі переваги цього напою, передають Патріоти України. Щоб щоденна кава зал...