Яскравий та гарний десерт. Його можна подати і до святкового столу, і просто після обіду. Легкий на смак та смугастий. Читайте далі рецепт приготування, передають Патріоти України.
Вам потрібні такі складові:
Як приготувати
Желе беріть з тим смаком, який вам подобається найбільше. Розведіть його водою, відповідно до інструкції.
Тепер сметану та згущене молоко перемішайте разом. Молоком розведіть желатин, розчиніть та вилийте в сметанну основу, збийте.
Тепер в склянки налийте сметанне желе, нехай трохи схопиться. Зверху ягідне желе, і так нашаровуйте. Кожен шар відразу почергово не заливайте, бо все змішається. Тому вичікуйте паузи.
Прикрасити десерт можна свіжими ягодами. Смачного!!
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...