Смакота! Желе та сметана - легкий та приємний десерт

Яскравий та гарний десерт. Його можна подати і до святкового столу, і просто після обіду. Легкий на смак та смугастий. Читайте далі рецепт приготування, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі складові:

  • желе — 1 уп.;
  • молоко — 50 мл;
  • желатин — 1,5 ч.л.;
  • сметана — 1 скл.;
  • згущене молоко — 100 мл;
  • ягоди за бажанням.

Як приготувати

Желе беріть з тим смаком, який вам подобається найбільше. Розведіть його водою, відповідно до інструкції.

Тепер сметану та згущене молоко перемішайте разом. Молоком розведіть желатин, розчиніть та вилийте в сметанну основу, збийте.

Тепер в склянки налийте сметанне желе, нехай трохи схопиться. Зверху ягідне желе, і так нашаровуйте. Кожен шар відразу почергово не заливайте, бо все змішається. Тому вичікуйте паузи.

Прикрасити десерт можна свіжими ягодами. Смачного!!

Не всі про це знають! Як правильно промивати рис, щоб гарнір вийшов розсипчастим

четвер, 24 квітень 2025, 18:13

Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...

Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

четвер, 24 квітень 2025, 17:12

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...