Улюблена страва зі зниженим вмістом калорій! Ліниві вареники з кислим сиром за смаком практично не відрізняються від традиційних. Різниця між ними – низька жирність сиру та відсутність цукру. Щоб покращити та збагатити смак страви, вареники подаються з медом, фруктами та горішками, передають Патріоти України.
Для подачі:
На вагу складу:
у 100 г – 179 ккал
Підготуйте продукти. Сир візьміть із 5% жирністю. Яйце розділіть на жовток та білок, знадобиться лише білок. Кількість борошна в тісто дано зразкове, дивиться по сиру, може піти більше або менше.
Сир викладіть у миску, додайте до нього яєчний білок і дрібку солі. Також, за бажанням, ви можете додати дрібку ваніліну. Перемішайте сир з білком до однорідності.
Просійте борошно до сирної маси. Спочатку візьміть пару ложок, перемішайте сир з борошном. Якщо маса вийде занадто м’якою і не ліпиться, то всипте ще трохи борошна.
Насипте на дошку трохи борошна. Візьміть частину тіста та сформуйте з неї ковбаску на дошці. Наріжте ковбаску на шматочки.
Обваляйте кожен шматочок у борошні. Перекладіть заготовки на іншу дошку. Зробіть вареники із усього тіста.
Закип’ятіть у сотейнику воду, додайте до неї трохи солі. Відправте в киплячу воду частину вареників. Перемішайте. Їм має бути вільно у каструлі, занадто велика порція може злипнутись. Варіть вареники 3-5 хвилин, вони повинні спливти все на поверхню.
Дістаньте вареники шумівкою на тарілку. Відправте до сотейника наступну порцію. Зваріть таким чином усі вареники.
Полийте вареники натуральним йогуртом та медом за бажанням, можете додати свіжі ягоди, фрукти та горіхи. Подавайте страву до столу. Смачного!
Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...
Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя, перед...