
Пропонуємо незвичайний варіант заготовки огірків на зиму. Овочева ікра виходить пікантною і добре підходить до м'ясних страв і в якості самостійної закуски, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти для 2 банок по 0,5 літра та залишити на пробу:
Приготування:
Огірки потрібно ретельно помити і зрізати кінчики. Плюс цієї ікри в тому, що для неї підходять навіть перерослі овочі. Наріжте огірки кубиками або натріть на тертці — все залежить від того, якій консистенції ви віддаєте перевагу. Цибулю і перець так само наріжте кубиками, моркву та помідори треба потерти на тертці.
У казан або каструлю з товстим дном покладіть помідори та тушкуйте, в цей час окремо один від одного обсмажте на сковороді з рослинною олією цибулю, моркву, перець та огірки і відправте до томатів.
У казан з овочами додайте томатну пасту та сіль і тушкуйте хвилин 20. Далі додайте цукор та часник і тушкуйте ще 5 хвилин. Коли вже виключите вогонь — додайте оцет, добре розмішайте та закатуйте огіркову ікру по стерилізованих банках. Потім заготовки, як зазвичай, потрібно перевернути і дати їм охолонути, а після прибрати в льох або комору.
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...
Обидва види чаю походять з одного і того ж куща - Camellia sinensis, але різниця у способі обробки листя впливає на їхній склад і користь, передають Патріоти України. Зелений чай. Чорний чай. Висновок Якщо головна мета — антиоксидантний захист і легке...