Смакує в гарячому та холодному вигляді: Рецепт ніжної і соковитої кабачкової ікри із соєвим соусом

Існує маса рецептів страв, в яких використовуються кабачки. Наприклад, салат із смажених кабачків, грибів і помідорів можна законсервувати на зиму, а ще з цього овоча можна приготувати ніжну і соковиту ікру. Один з рецептів цієї страви, яка відмінно поєднується з гарнірами, і смачна як у гарячому, так і у холодному вигляді, публікує сайт 1000.menu. Патріоти України пропонують і вам скуштувати цю страву із незвичним присмаком.

За бажанням готову ікру можна подрібнити блендером.

Інгредієнти (на 5 порцій):
Кабачки — 3 шт.;
Цибуля ріпчаста — 1 шт.;
Морква — 1 шт.;
Часник — 2 зубчики;
Кріп — за смаком;
Рослинна олія — 50 гр.;
Спеції сухі — 1 ст. л.;
Соєвий соус — 3 ст. л.;
Сіль — 1ч.л.

Приготування:

Кабачки промити, за бажанням зрізати шкірку. Прожарити до випаровування вологи.
Моркву і цибулю порізати дрібними кубиками. Додати моркву у пательню і теж випарувати вологу. Додати цибулю і добре обсмажити.
Додати зелень і прянощі. Хто не любить пікантний смак часнику, може замінити його солодким яблуком.
За кілька хвилин до готовності додати соєвий соус і, за бажанням, сухий томат. Тушкувати кілька хвилин під кришкою. Готово!

А ви це знали? Чому господині додають соду до гречки

субота, 4 травень 2024, 9:12

Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України. Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у воді...

Не лише м'ясом: Чим замінити ковбасу в салаті "Олів’є"

субота, 4 травень 2024, 8:15

Більшість з нас впевнені, що ковбаса є класичним компонентом салату олів’є, але це помилка. Раніше господині готували страву з іншими інгредієнтами, передають Патріоти України. Ковбаса є просто дешевим аналогом потрібних продуктів. Тому її можна з лег...