Смакуватимуть до борщу чи супу: Смажені пампушки з часником - все просто, швидко і дуже апетитно

Представляємо вашій увазі рецепт незрівнянних пампушок, які сподобаються абсолютно всім. Їх дуже легко приготувати, а інгредієнти знайдуться на кухні в кожної господині, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України. Такі пампушки відмінно поєднуються зі сметаною або сирним соусом. Рекомендуємо всім спробувати.

Потрібні інгредієнти:

  • 530 гр борошна
  • 20-25 гр дріжджів
  • 1 чайна ложка цукрового піску
  • 320 мл води
  • 4 зубчики часнику
  • 530 мл соняшникової олії
  • 1 чайна ложка солі

Починаємо процес:

  1. У першу чергу потрібно трохи нагріти воду і відправити в неї дріжджі, цукровий пісок і сіль. Добре все перемішуємо.
  2. Після чого просіваємо сюди борошно і замішуємо тісто. Потім поміщаємо його в окрему ємність і накриваємо рушником. У такому вигляді залишаємо в теплому місці на півгодини.
  3. Беремо каструлю і вливаємо 500 мл олії. Ставить на вогонь і доводимо до кипіння.
  4. Потім потрібно відщипуємо невеликі шматочки тіста і формуємо кульки. Відправляємо в олію і обсмажуємо до золотистого кольору.
  5. Після чого дістаємо шумівкою і викладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайву олію.
  6. В окрему ємність відправляємо 30 мл олії, продавлений через прес часник і сіль. Добре перемішуємо і змащуємо підготовленою сумішшю пампушки.

Приємного апетиту!

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...

Є секрет! Яку крупу додати у грибний суп, щоб було смачніше

понеділок, 24 лютий 2025, 9:15

Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...