Смакуватимуть до борщу чи супу: Смажені пампушки з часником - все просто, швидко і дуже апетитно

Представляємо вашій увазі рецепт незрівнянних пампушок, які сподобаються абсолютно всім. Їх дуже легко приготувати, а інгредієнти знайдуться на кухні в кожної господині, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України. Такі пампушки відмінно поєднуються зі сметаною або сирним соусом. Рекомендуємо всім спробувати.

Потрібні інгредієнти:

  • 530 гр борошна
  • 20-25 гр дріжджів
  • 1 чайна ложка цукрового піску
  • 320 мл води
  • 4 зубчики часнику
  • 530 мл соняшникової олії
  • 1 чайна ложка солі

Починаємо процес:

  1. У першу чергу потрібно трохи нагріти воду і відправити в неї дріжджі, цукровий пісок і сіль. Добре все перемішуємо.
  2. Після чого просіваємо сюди борошно і замішуємо тісто. Потім поміщаємо його в окрему ємність і накриваємо рушником. У такому вигляді залишаємо в теплому місці на півгодини.
  3. Беремо каструлю і вливаємо 500 мл олії. Ставить на вогонь і доводимо до кипіння.
  4. Потім потрібно відщипуємо невеликі шматочки тіста і формуємо кульки. Відправляємо в олію і обсмажуємо до золотистого кольору.
  5. Після чого дістаємо шумівкою і викладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайву олію.
  6. В окрему ємність відправляємо 30 мл олії, продавлений через прес часник і сіль. Добре перемішуємо і змащуємо підготовленою сумішшю пампушки.

Приємного апетиту!

Є секрет! Як прати чорні речі, щоб вони не втрачали свій колір

субота, 12 квітень 2025, 23:10

Речі чорного кольору виглядають ефектно, але при умові його ідеального вигляду. Якщо речі чи одяг виглядають запраними та з сіруватим відтінком, казати про ефектність немає жодного сенсу. Буквально декілька циклів прання можуть позбавити колір насичено...

А ви це знали? ТОП-5 овочів, які повторно нагрівати не можна

субота, 12 квітень 2025, 17:15

Більшість людей намагаються готувати їжу із запасом на кілька днів. У плані економії часу такий підхід можна назвати раціональним. Однак кожен повинен розуміти, що є овочі, які не варто нагрівати. Потрібно пам’ятати цю особливість, готуючи впрок, перед...