Смажена картопля більше не пригорить! Кулінарний лайфхак для господинь

За смаженою картоплею черга до сковорідки. Можна безліч разів казати, що вона шкідлива, але кого це зупиняє, коли дуже смачно. Якщо потрібно швидко щось приготувати на обід чи вечерю, то смажена картопля стає фаворитом, передають Патріоти України.

Єдиний мінус, який всім добре знайомий, полягає в пригоранні. Картопля постійно залишає на дні сковорідки товсту пригорілу скоринку. В результаті сама вона не виходить хрумкою та розвалюється.

Якщо ви також стикалися з цією проблемою, тоді вам буде корисно дізнатися наступний лайфхак. Вимийте почищену картоплю та розріжте її на шматки. Покладіть в воду. З неї вийде зайвий крохмаль.

Після вимочування картопляні скибки потрібно просушити серветкою. На сковороду їх викладають в сухому стані. Зокрема, сковороду треба посипати сіллю. В процесі нагрівання вона почне пом’якшуватися та заповнювати всі нерівності. Поверхня посуду стане ідеальною для смаження.

Не забудьте, що викладати підготовлену картоплю потрібно на гарячу сковороду. Якщо дотримуватися вказаних кулінарних рекомендацій, страва вийде найкращою. Смачного!

Інакше стануть гіркими! Названо гриби, які не можна заморожувати

субота, 19 жовтень 2024, 23:10

Лісові гриби можна зберігати абсолютно різними способами. Така заготівля дуже зручна для приготування різноманітних соусів. підлив та інших улюблених страв. Але якщо ви вирішили покласти такий продукт в морозилку – далеко не для всіз видів грибів підхо...

Не лише смачно! У чому користь темного шоколаду для організму

субота, 19 жовтень 2024, 22:10

Темний шоколад не лише приємний на смак, а й приносить значну користь для здоров’я. Він багатий на антиоксиданти, покращує настрій і підтримує здоров’я кишківника завдяки високому вмісту клітковини. Регулярне вживання шоколаду з високим вмістом какао м...