За смаженою картоплею черга до сковорідки. Можна безліч разів казати, що вона шкідлива, але кого це зупиняє, коли дуже смачно. Якщо потрібно швидко щось приготувати на обід чи вечерю, то смажена картопля стає фаворитом, передають Патріоти України.
Єдиний мінус, який всім добре знайомий, полягає в пригоранні. Картопля постійно залишає на дні сковорідки товсту пригорілу скоринку. В результаті сама вона не виходить хрумкою та розвалюється.
Якщо ви також стикалися з цією проблемою, тоді вам буде корисно дізнатися наступний лайфхак. Вимийте почищену картоплю та розріжте її на шматки. Покладіть в воду. З неї вийде зайвий крохмаль.
Після вимочування картопляні скибки потрібно просушити серветкою. На сковороду їх викладають в сухому стані. Зокрема, сковороду треба посипати сіллю. В процесі нагрівання вона почне пом’якшуватися та заповнювати всі нерівності. Поверхня посуду стане ідеальною для смаження.
Не забудьте, що викладати підготовлену картоплю потрібно на гарячу сковороду. Якщо дотримуватися вказаних кулінарних рекомендацій, страва вийде найкращою. Смачного!
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...