Смажена картопля більше не пригорить! Кулінарний лайфхак для господинь

За смаженою картоплею черга до сковорідки. Можна безліч разів казати, що вона шкідлива, але кого це зупиняє, коли дуже смачно. Якщо потрібно швидко щось приготувати на обід чи вечерю, то смажена картопля стає фаворитом, передають Патріоти України.

Єдиний мінус, який всім добре знайомий, полягає в пригоранні. Картопля постійно залишає на дні сковорідки товсту пригорілу скоринку. В результаті сама вона не виходить хрумкою та розвалюється.

Якщо ви також стикалися з цією проблемою, тоді вам буде корисно дізнатися наступний лайфхак. Вимийте почищену картоплю та розріжте її на шматки. Покладіть в воду. З неї вийде зайвий крохмаль.

Після вимочування картопляні скибки потрібно просушити серветкою. На сковороду їх викладають в сухому стані. Зокрема, сковороду треба посипати сіллю. В процесі нагрівання вона почне пом’якшуватися та заповнювати всі нерівності. Поверхня посуду стане ідеальною для смаження.

Не забудьте, що викладати підготовлену картоплю потрібно на гарячу сковороду. Якщо дотримуватися вказаних кулінарних рекомендацій, страва вийде найкращою. Смачного!

А ви це знали? Навіщо в тушковану капусту додають молоко

неділя, 23 лютий 2025, 21:09

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...

Перевірте себе! ТОП-5 симптомів, які свідчать, що ви п’єте занадто багато кави

неділя, 23 лютий 2025, 18:03

Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...