Смажена картопля більше не пригорить! Кулінарний лайфхак для господинь

За смаженою картоплею черга до сковорідки. Можна безліч разів казати, що вона шкідлива, але кого це зупиняє, коли дуже смачно. Якщо потрібно швидко щось приготувати на обід чи вечерю, то смажена картопля стає фаворитом, передають Патріоти України.

Єдиний мінус, який всім добре знайомий, полягає в пригоранні. Картопля постійно залишає на дні сковорідки товсту пригорілу скоринку. В результаті сама вона не виходить хрумкою та розвалюється.

Якщо ви також стикалися з цією проблемою, тоді вам буде корисно дізнатися наступний лайфхак. Вимийте почищену картоплю та розріжте її на шматки. Покладіть в воду. З неї вийде зайвий крохмаль.

Після вимочування картопляні скибки потрібно просушити серветкою. На сковороду їх викладають в сухому стані. Зокрема, сковороду треба посипати сіллю. В процесі нагрівання вона почне пом’якшуватися та заповнювати всі нерівності. Поверхня посуду стане ідеальною для смаження.

Не забудьте, що викладати підготовлену картоплю потрібно на гарячу сковороду. Якщо дотримуватися вказаних кулінарних рекомендацій, страва вийде найкращою. Смачного!

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....