Десерт простий, складається зі звичайних продуктів, але виходить дуже ніжним і смачним. Час приготування, не рахуючи часу застигання в холодильнику, взагалі займе не більше 30 хвилин, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування скоринки потрібно:
Молоко (600 мл) змішуємо цедрою лайма, цукром, паличкою кориці, цукром і варимо на повільному вогні до закипання. Виймаємо цедру і корицю.
Молоко 150 мл змішуємо з борошном до однорідності і виливаємо в гарячу молочну суміш, перемішуємо і ставимо на маленький вогонь, варимо до загустіння.
Форму змащуємо вершковим маслом і виливаємо крем, ставимо в холодильник на 3 години. Форму беріть невелику, щоб потім ви змогли нарізати масу на кубики.
Виймаємо з холодильника і форми, ріжемо на шматочки. Кожен шматочок обмочуємо в борошні, потім у збитому яйці і обсмажуємо на олії з усіх боків. Готові ласощі обвалюємо у цукровій пудрі, змішаної з корицею
У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...
Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...