Десерт простий, складається зі звичайних продуктів, але виходить дуже ніжним і смачним. Час приготування, не рахуючи часу застигання в холодильнику, взагалі займе не більше 30 хвилин, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування скоринки потрібно:
Молоко (600 мл) змішуємо цедрою лайма, цукром, паличкою кориці, цукром і варимо на повільному вогні до закипання. Виймаємо цедру і корицю.
Молоко 150 мл змішуємо з борошном до однорідності і виливаємо в гарячу молочну суміш, перемішуємо і ставимо на маленький вогонь, варимо до загустіння.
Форму змащуємо вершковим маслом і виливаємо крем, ставимо в холодильник на 3 години. Форму беріть невелику, щоб потім ви змогли нарізати масу на кубики.
Виймаємо з холодильника і форми, ріжемо на шматочки. Кожен шматочок обмочуємо в борошні, потім у збитому яйці і обсмажуємо на олії з усіх боків. Готові ласощі обвалюємо у цукровій пудрі, змішаної з корицею
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...