Десерт простий, складається зі звичайних продуктів, але виходить дуже ніжним і смачним. Час приготування, не рахуючи часу застигання в холодильнику, взагалі займе не більше 30 хвилин, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування скоринки потрібно:
Молоко (600 мл) змішуємо цедрою лайма, цукром, паличкою кориці, цукром і варимо на повільному вогні до закипання. Виймаємо цедру і корицю.
Молоко 150 мл змішуємо з борошном до однорідності і виливаємо в гарячу молочну суміш, перемішуємо і ставимо на маленький вогонь, варимо до загустіння.
Форму змащуємо вершковим маслом і виливаємо крем, ставимо в холодильник на 3 години. Форму беріть невелику, щоб потім ви змогли нарізати масу на кубики.
Виймаємо з холодильника і форми, ріжемо на шматочки. Кожен шматочок обмочуємо в борошні, потім у збитому яйці і обсмажуємо на олії з усіх боків. Готові ласощі обвалюємо у цукровій пудрі, змішаної з корицею
Якщо ви любите ароматні, рум’яні та смачні котлетки, спробуйте застосувати в процесі їх приготування ці правила – така м’ясна страва стане ще соковитішою та апетитнішою, передають Патріоти України. У процесі приготування котлет відмовтеся від використа...
Розповідаємо, чому професійні кухарі не радять робити картопляне пюре із застосуванням блендера, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Щоб приготувати ідеальне картопляне пюре, краще використовувати звичайну товкачку чи перетирати варені овоч...