
Десерт простий, складається зі звичайних продуктів, але виходить дуже ніжним і смачним. Час приготування, не рахуючи часу застигання в холодильнику, взагалі займе не більше 30 хвилин, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування скоринки потрібно:
Молоко (600 мл) змішуємо цедрою лайма, цукром, паличкою кориці, цукром і варимо на повільному вогні до закипання. Виймаємо цедру і корицю.
Молоко 150 мл змішуємо з борошном до однорідності і виливаємо в гарячу молочну суміш, перемішуємо і ставимо на маленький вогонь, варимо до загустіння.
Форму змащуємо вершковим маслом і виливаємо крем, ставимо в холодильник на 3 години. Форму беріть невелику, щоб потім ви змогли нарізати масу на кубики.
Виймаємо з холодильника і форми, ріжемо на шматочки. Кожен шматочок обмочуємо в борошні, потім у збитому яйці і обсмажуємо на олії з усіх боків. Готові ласощі обвалюємо у цукровій пудрі, змішаної з корицею
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...