
Десерт простий, складається зі звичайних продуктів, але виходить дуже ніжним і смачним. Час приготування, не рахуючи часу застигання в холодильнику, взагалі займе не більше 30 хвилин, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування скоринки потрібно:
Молоко (600 мл) змішуємо цедрою лайма, цукром, паличкою кориці, цукром і варимо на повільному вогні до закипання. Виймаємо цедру і корицю.
Молоко 150 мл змішуємо з борошном до однорідності і виливаємо в гарячу молочну суміш, перемішуємо і ставимо на маленький вогонь, варимо до загустіння.
Форму змащуємо вершковим маслом і виливаємо крем, ставимо в холодильник на 3 години. Форму беріть невелику, щоб потім ви змогли нарізати масу на кубики.
Виймаємо з холодильника і форми, ріжемо на шматочки. Кожен шматочок обмочуємо в борошні, потім у збитому яйці і обсмажуємо на олії з усіх боків. Готові ласощі обвалюємо у цукровій пудрі, змішаної з корицею
Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...
Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...