Сніданок мрії: Рецепт сирників з начинкою зі згущеного молока від Євгена Клопотенка

В Україні страви із кисломолочного сиру користуються великою популярністю. Особливо вони смакують на сніданок, адже їх смак доповнює запашна кава. Інколи дуже хочеться змінити власні кулінарні звички та приготувати щось особливе. Чудовою ідеєю стануть сирники, наповнені апетитним згущеним молоком. Ваші рідні точно здивуються такій начинці, а легкість приготування зробить ці сирники вашою повсякденною стравою, зазначають Патріоти України та пропонують вашій увазі рецепт, яким відомий кулінар поділився на своєму сайті.

Рецепт сирників із згущеним молоком

Час: 45 хвилин
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 330 грам кисломолочного сиру;
  • 100 грам борошна;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 1 яйце;
  • 6 чайних ложок вареного згущеного молока;
  • олія для смаження.

Приготування:

  1. Кисломолочний сир з’єднайте із яйцем та цукром та ретельно вимішайте.
  2. Додайте до сиру борошно, дрібку солі та замісіть тісто.
  3. Тісто повинно мати однорідну консистенцію.
  4. Викладіть отримане тісто у формі ковбаски та розділіть її ножем на 6 рівних частин.
  5. З кожної частини сформуйте кульку, та вкладіть у кожну по 1 чайній ложці вареного згущеного молока.
  6. З’єднайте краї на кшталт, як у вареника, та сформуйте виріб так, щоб надати йому вигляд сирника.
  7. Запаніруйте кожен сирник у борошні.
  8. Сирники слід смажити на добре розігрітій пательні до золотавої скоринки.

Смакота! Як засолити сало, щоб шкірка вийшла м’яка і легко відкушувалась

понеділок, 2 червень 2025, 12:08

Кажуть, що пересолити сало просто неможливо – воно просто не бере зайву сіль, але зробити так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному. Трапляється, що дуже гарне сало з прошарком виходить жорстким, як підошва, а шкірка тягнеться, наче вона...

Є секрет! Що додати в олію, щоб смажена риба вийшла смачнішою

понеділок, 2 червень 2025, 11:07

Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія. Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато ц...