
Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво запропонував всім любителям вишуканих і поживних сніданків приготувати з ранку сирні панкейки з яблуком. Суддя шоу «Майстер-Шеф» обіцяє, що це буде суперсніданок для всіх у домі, і приготується досить швидко. На відміну від колег, Хіменес-Браво готує панкейки не з тертим яблуком, а з фруктом, порізаним тонкими кружальцями. Відеорецепт наводиться в Instagram, повідомляють Патріоти України.
Сирні панкейки з яблуком
Сир добре розім'яти або протерти через сито. Додати всі інгредієнти, крім яблука. Яблуко тонко нарізати кружальцями, вирізати серединку. На сковороду з добре розігрітою олією викласти шар тіста, а на нього — яблучне кружальце. Обсмажити з двох сторін.
- Сир — 200 г;
- борошно — 70 г;
- яйце — 2 шт .;
- цукор — 2 ст. л .;
- яблуко — 1 шт .;
- сода — 0,5 ч. л .;
- сіль.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...