
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти України.
В чому секрет? Не просто в маринаді, а в його правильному складі — і ще в одній деталі, про яку часто забувають: підготовка м’яса до смаження.
«Куряче філе без кістки дуже пісне, тому часто стає сухим і жорстким. І, всупереч поширеній думці, кислота у маринаді (оцет або лимонний сік) не пом’якшує м’ясо, а навпаки — “підварює” зовнішній шар і робить його шкірястим», — пояснює Сігл.
«Це найкращий рецепт курки-гриль, який я готував за останні роки. Мій чоловік зазвичай не любить курку, але був у захваті!»
«Після стількох невдалих спроб я була скептична, але результат вразив — соковита, ароматна, просто ідеальна!»
«Зазвичай ми смажимо тільки стегна, але ці грудки стали нашою новою улюбленою стравою — ідеальний баланс спецій і текстури».
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...