Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти України.
В чому секрет? Не просто в маринаді, а в його правильному складі — і ще в одній деталі, про яку часто забувають: підготовка м’яса до смаження.
«Куряче філе без кістки дуже пісне, тому часто стає сухим і жорстким. І, всупереч поширеній думці, кислота у маринаді (оцет або лимонний сік) не пом’якшує м’ясо, а навпаки — “підварює” зовнішній шар і робить його шкірястим», — пояснює Сігл.
«Це найкращий рецепт курки-гриль, який я готував за останні роки. Мій чоловік зазвичай не любить курку, але був у захваті!»
«Після стількох невдалих спроб я була скептична, але результат вразив — соковита, ароматна, просто ідеальна!»
«Зазвичай ми смажимо тільки стегна, але ці грудки стали нашою новою улюбленою стравою — ідеальний баланс спецій і текстури».
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...