Розкішна святкова страва, яка відразу підкорює своїм ароматом, апетитним зовнішнім виглядом, м’якістю і соковитістю. Все робиться просто, набір продуктів звичайний. Родзинка страви - квашена капуста, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
М’ясо промиваємо і просушуємо рушниками, робимо надрізи, щоб вийшли скибочки – гармошка. Солимо і перчимо, втираємо різні спеції, тертий часник. Цибулю ріжемо кільцями і кожне вставляємо між надрізами в м’ясо. Також ставимо і скибочки бекону.
Перекладаємо м’ясо в форму, в вільні місця розкладаємо капусту. Запікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин. Якщо боїтеся, що м’ясо не прожариться і підгорить, спочатку на 20 хвилин накрийте фольгою, потім зніміть її і допікайте до рум’яної скоринки.
При подачі ріжемо порційними шматочками і красиво викладаємо їх на тарілку, присипавши зеленню.
М’ясо буде соковите, ароматне, пропечене і м’яке. Така нарізка точно припаде до смаку вашим гостям
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...
Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...