Розкішна святкова страва, яка відразу підкорює своїм ароматом, апетитним зовнішнім виглядом, м’якістю і соковитістю. Все робиться просто, набір продуктів звичайний. Родзинка страви - квашена капуста, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
М’ясо промиваємо і просушуємо рушниками, робимо надрізи, щоб вийшли скибочки – гармошка. Солимо і перчимо, втираємо різні спеції, тертий часник. Цибулю ріжемо кільцями і кожне вставляємо між надрізами в м’ясо. Також ставимо і скибочки бекону.
Перекладаємо м’ясо в форму, в вільні місця розкладаємо капусту. Запікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин. Якщо боїтеся, що м’ясо не прожариться і підгорить, спочатку на 20 хвилин накрийте фольгою, потім зніміть її і допікайте до рум’яної скоринки.
При подачі ріжемо порційними шматочками і красиво викладаємо їх на тарілку, присипавши зеленню.
М’ясо буде соковите, ароматне, пропечене і м’яке. Така нарізка точно припаде до смаку вашим гостям
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...