Соковита свинина в духовці. М’ясо не пересихає - робимо надрізи і вставляємо бекон з цибулею

Розкішна святкова страва, яка відразу підкорює своїм ароматом, апетитним зовнішнім виглядом, м’якістю і соковитістю. Все робиться просто, набір продуктів звичайний. Родзинка страви - квашена капуста, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 1 кг;
  • бекон, 200 г;
  • сіль перець;
  • часник, 2 зубчики;
  • капуста квашена, 400 г;
  • майоран і інші спеції;
  • цибуля, 1 шт.

Процес приготування

М’ясо промиваємо і просушуємо рушниками, робимо надрізи, щоб вийшли скибочки – гармошка. Солимо і перчимо, втираємо різні спеції, тертий часник. Цибулю ріжемо кільцями і кожне вставляємо між надрізами в м’ясо. Також ставимо і скибочки бекону.

Перекладаємо м’ясо в форму, в вільні місця розкладаємо капусту. Запікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин. Якщо боїтеся, що м’ясо не прожариться і підгорить, спочатку на 20 хвилин накрийте фольгою, потім зніміть її і допікайте до рум’яної скоринки.

При подачі ріжемо порційними шматочками і красиво викладаємо їх на тарілку, присипавши зеленню.

М’ясо буде соковите, ароматне, пропечене і м’яке. Така нарізка точно припаде до смаку вашим гостям

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...