Соковита свинина в духовці. М’ясо не пересихає - робимо надрізи і вставляємо бекон з цибулею

Розкішна святкова страва, яка відразу підкорює своїм ароматом, апетитним зовнішнім виглядом, м’якістю і соковитістю. Все робиться просто, набір продуктів звичайний. Родзинка страви - квашена капуста, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 1 кг;
  • бекон, 200 г;
  • сіль перець;
  • часник, 2 зубчики;
  • капуста квашена, 400 г;
  • майоран і інші спеції;
  • цибуля, 1 шт.

Процес приготування

М’ясо промиваємо і просушуємо рушниками, робимо надрізи, щоб вийшли скибочки – гармошка. Солимо і перчимо, втираємо різні спеції, тертий часник. Цибулю ріжемо кільцями і кожне вставляємо між надрізами в м’ясо. Також ставимо і скибочки бекону.

Перекладаємо м’ясо в форму, в вільні місця розкладаємо капусту. Запікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин. Якщо боїтеся, що м’ясо не прожариться і підгорить, спочатку на 20 хвилин накрийте фольгою, потім зніміть її і допікайте до рум’яної скоринки.

При подачі ріжемо порційними шматочками і красиво викладаємо їх на тарілку, присипавши зеленню.

М’ясо буде соковите, ароматне, пропечене і м’яке. Така нарізка точно припаде до смаку вашим гостям

Оцінять всі! Як приготувати смачне печиво з шоколадними краплями за 10 хвилин

вівторок, 20 травень 2025, 6:08

Всі ми з дитинства полюбляємо їсти печиво до чаю. Особливо до смаку домашнє печиво холодного зимового вечора. За вікном сніг та хуртовина, а ви зігріваєтесь й смакуєте домашні печеньки, передають Патріоти України. Рецептів домашнього печива доволі бага...

Швидкий та смачний кавовий пиріг на кефірі

понеділок, 19 травень 2025, 23:44

Пропонуємо приготувати ніжний, м’який пиріг на кефірі з насиченим кавовим смаком і ароматом. Продукти для рецепту потрібні найпростіші, впевнені вони є у вас у холодильнику, а сам процес приготування дуже легкий, передають Патріоти України. 1. У кефір ...