Курячі котлети з кабачком і кукурудзою за цим рецептом виходять соковитими і ніжними. Страва відмінно підійде для дієтичного харчування, дитячого меню і не зашкодить фігурі. При цьому котлети будуть ситними і дуже смачними, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Куряче філе пропустіть двічі через м'ясорубку, змішайте зі злегка збитим яйцем, сіллю і спеціями. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, натріть на дрібній тертці. Сир також дрібно потріть. Перекладіть подрібнені продукти в миску з м'ясом, перемішайте до однорідності.
Вмішайте в фарш кукурудзу, пропущений через прес часник і рубаний базилік. З отриманої маси сформуйте невеликі овальні або круглі котлети.
Обсмажте котлети з курки і кабачка з двох боків до золотистої скоринки, потім доведіть до готовності в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин. Смачного!
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...
Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...