Курячі котлети з кабачком і кукурудзою за цим рецептом виходять соковитими і ніжними. Страва відмінно підійде для дієтичного харчування, дитячого меню і не зашкодить фігурі. При цьому котлети будуть ситними і дуже смачними, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Куряче філе пропустіть двічі через м'ясорубку, змішайте зі злегка збитим яйцем, сіллю і спеціями. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, натріть на дрібній тертці. Сир також дрібно потріть. Перекладіть подрібнені продукти в миску з м'ясом, перемішайте до однорідності.
Вмішайте в фарш кукурудзу, пропущений через прес часник і рубаний базилік. З отриманої маси сформуйте невеликі овальні або круглі котлети.
Обсмажте котлети з курки і кабачка з двох боків до золотистої скоринки, потім доведіть до готовності в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин. Смачного!
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...