Рецепт другої страви, яка підійде і для сімейної вечері, і для невеликого застілля з друзями, зазначають Патріоти України.
Нагодувати відразу всю сім’ю і не втомитися на кухні – завдання не з легких. Але це можливо, якщо запекти овочі разом з котлетами в духовці. Це значно економить час і, до того ж, м’ясо вийде дуже соковитим.
Продукти:
Фарш потрібно змішати з ріпчастою цибулею, яка повинна бути дрібно нарізана. Посоліть, додайте чорний мелений перець і воду. Все перемішайте і відправте в холодильник, 30 хвилин буде достатньо.
Картоплю потрібно добре вимити і порізати великими шматками прямо в шкірці. Перець, моркву і червону цибулю потрібно теж порізати грубо.
Складіть всі овочі в глибоку тарілку, видавіть туди часничок і посипте улюбленими спеціями. Додайте сіль і ложку соняшникової олії. Перемішайте. Візьміть форму в якій будете запікати і викладіть в неї овочі рівним шаром.
А наверх покладіть сформовані котлетки.
Між ними покладіть помідори черрі. Через п’ятдесят хвилин страва буде готова. Залишилося відправити її в духовку, укривши фольгою, включивши її на 180 градусів. Після 30 хвилин зняти фольгу і нехай страва запікається ще 20 хвилин.
Поки страва готується, ви можете подивитися нову серію улюбленого серіалу, і не потрібно стояти біля плити, жарячи котлети. Смачного!
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...