Соковиті та не розварюються: Блогерка Наталія Калніна поділилася своїми секретами приготування пельменів

Сьогодні, 18 лютого, у світі відзначається одне з «найсмачніших» свят — День пельменів. Страва стала популярною у тому числі завдяки простоті приготування. У той же час кожна господиня має власні секрети приготування пельменів. Своїми секретами вирішила поділитися і авторка салату «Під кайфом» Наталія Калніна, передають Патріоти України.

«Раніше я готувала домашні пельмені зовсім по-іншому, але, коли спробувала ось це тісто, зрозуміла, ось вони ідеальні домашні пельмені. У приготуванні немає нічого складного, пельменьки вийдуть на відмінно навіть у господарки-початківця» , — розповідає вона.

Тісто вона замішує на теплій воді з додаванням олії. Саме завдяки йому тісто виходить еластичним і добре розкочується. Також необхідно додати два яйця (збивати їх необов'язково).

У начинку ж кулінар додає не лише цибулю, а й часник.

Свою «фішка» має і блогер з 1,98 млн передплатників Alina FooDee. Це — «правильне» тісто для пельменів, яке чудово переносить заморожування і не розварюється. Вона додає в тісто не воду, а молоко, в яке вбиває яйце.

Без розкачування коржів та без духовки - рецепт торта за 15 хвилин

вівторок, 29 квітень 2025, 17:13

Гадаю, що ви також любите швидкі рецепти. Приготувати торт буквально за 15 хвилин — це ідеальна історія для будь-якої господині. Пропонуємо вам до уваги торт, для якого не треба випікати коржі та взагалі користуватись духовкою, передають Патріоти Украї...

А ви це знали? Холодна чи гаряча - яка їжа більш корисна для організму

вівторок, 29 квітень 2025, 16:50

Холодна чи гаряча їжа – це не лише питання смаку, а й фактор, що впливає на здоров'я і травлення. Вибір температури їжі може визначати, наскільки ефективно ваш організм засвоює поживні речовини та як ви почуваєтеся протягом дня. РБК-Україна (проект Sty...