Сьогодні, 18 лютого, у світі відзначається одне з «найсмачніших» свят — День пельменів. Страва стала популярною у тому числі завдяки простоті приготування. У той же час кожна господиня має власні секрети приготування пельменів. Своїми секретами вирішила поділитися і авторка салату «Під кайфом» Наталія Калніна, передають Патріоти України.
«Раніше я готувала домашні пельмені зовсім по-іншому, але, коли спробувала ось це тісто, зрозуміла, ось вони ідеальні домашні пельмені. У приготуванні немає нічого складного, пельменьки вийдуть на відмінно навіть у господарки-початківця» , — розповідає вона.
Тісто вона замішує на теплій воді з додаванням олії. Саме завдяки йому тісто виходить еластичним і добре розкочується. Також необхідно додати два яйця (збивати їх необов'язково).
У начинку ж кулінар додає не лише цибулю, а й часник.
Свою «фішка» має і блогер з 1,98 млн передплатників Alina FooDee. Це — «правильне» тісто для пельменів, яке чудово переносить заморожування і не розварюється. Вона додає в тісто не воду, а молоко, в яке вбиває яйце.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...