Соковиті та не розварюються: Блогерка Наталія Калніна поділилася своїми секретами приготування пельменів

Сьогодні, 18 лютого, у світі відзначається одне з «найсмачніших» свят — День пельменів. Страва стала популярною у тому числі завдяки простоті приготування. У той же час кожна господиня має власні секрети приготування пельменів. Своїми секретами вирішила поділитися і авторка салату «Під кайфом» Наталія Калніна, передають Патріоти України.

«Раніше я готувала домашні пельмені зовсім по-іншому, але, коли спробувала ось це тісто, зрозуміла, ось вони ідеальні домашні пельмені. У приготуванні немає нічого складного, пельменьки вийдуть на відмінно навіть у господарки-початківця» , — розповідає вона.

Тісто вона замішує на теплій воді з додаванням олії. Саме завдяки йому тісто виходить еластичним і добре розкочується. Також необхідно додати два яйця (збивати їх необов'язково).

У начинку ж кулінар додає не лише цибулю, а й часник.

Свою «фішка» має і блогер з 1,98 млн передплатників Alina FooDee. Це — «правильне» тісто для пельменів, яке чудово переносить заморожування і не розварюється. Вона додає в тісто не воду, а молоко, в яке вбиває яйце.

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...

Доступні всім! Кардіолог назвав фрукти та ягоди, які сприятливо впливають на кров’яний тиск

четвер, 25 квітень 2024, 8:45

Фрукти є цінним джерелом поживних речовин, важливих для здоров’я серця, таких як клітковина, калій і антиоксиданти, передають Патріоти України. Якщо у вас виявлено високий кров’яний тиск, кардіолог Девід Сабгір, доктор медичних наук, радить включати до...