Солодке щастя із особливим смаком: Рецепт варшавського яблучного пирога

В цьому рецепті зовсім не потрібно возитися з тістом. Його приготування більше нагадує веселу гру. Спробуйте й отримайте задоволення, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

Тісто:

  • борошно — 1 склянка
  • манна крупа — 1 склянка
  • цукор — 1 склянка
  • розпушувач — 1 чайна ложка

Сирна начинка:

  • сир — 300 г
  • яйця — 2 шт.
  • цукор — 100 г.

Для яблучної начинки:

  • яблука — 2-3 шт.
  • кориця — 1 ст. л.

Для верхнього шару:

  • близько 100 г вершкового масла

Приготування:

1. Змішати сухі інгредієнти тіста.

2. Збити інгредієнти сирної начинки міксером.

3. Очищені яблука крупно натерти й змішати їх з корицею.

4. Змастити форму рослинною олією й викласти пиріг шарами.

1 шар — 1 склянка тістової суміші,

2 шар — яблука з корицею,

3 шар — 1 склянка тістової суміші,

4 шар — сирна маса,

5 шар — 1 склянка тістової маси,

6 шар — натерти зверху вершкове масло (щоб було легше натерти, можна потримати його в морозилці 30 хвилин).

Випікати пиріг при температурі 170 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!

Вихід є! Як врятувати пересолені котлети

неділя, 8 червень 2025, 7:12

У житті хоч раз кожній господині доводилося стикатися з тим, що страва пересолена, і кулінарні прорахунки треба виправляти. Є моменти, які легко виправити, якщо справа стосується макаронів або рису. Але що робити, якщо пересолені котлети. Проблема теж ...

Буде як у ресторані! Як приготувати смачний кляр до будь-якого м’яса

неділя, 8 червень 2025, 6:12

Коли обсмажуватимете м’ясо на сковорідці, буде хрумка скоринка зверху і м’яке соковите м’ясо всередині, передають Патріоти України. Відділіть білок від жовтка, жовтки збийте, а білки відправте охолоджуватися в холодильник. У миску зі збитими жовтками д...