В цьому рецепті зовсім не потрібно возитися з тістом. Його приготування більше нагадує веселу гру. Спробуйте й отримайте задоволення, радять Патріоти України.
1. Змішати сухі інгредієнти тіста.
2. Збити інгредієнти сирної начинки міксером.
3. Очищені яблука крупно натерти й змішати їх з корицею.
4. Змастити форму рослинною олією й викласти пиріг шарами.
1 шар — 1 склянка тістової суміші,
2 шар — яблука з корицею,
3 шар — 1 склянка тістової суміші,
4 шар — сирна маса,
5 шар — 1 склянка тістової маси,
6 шар — натерти зверху вершкове масло (щоб було легше натерти, можна потримати його в морозилці 30 хвилин).
Випікати пиріг при температурі 170 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...