Солодке щастя із особливим смаком: Рецепт варшавського яблучного пирога

В цьому рецепті зовсім не потрібно возитися з тістом. Його приготування більше нагадує веселу гру. Спробуйте й отримайте задоволення, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

Тісто:

  • борошно — 1 склянка
  • манна крупа — 1 склянка
  • цукор — 1 склянка
  • розпушувач — 1 чайна ложка

Сирна начинка:

  • сир — 300 г
  • яйця — 2 шт.
  • цукор — 100 г.

Для яблучної начинки:

  • яблука — 2-3 шт.
  • кориця — 1 ст. л.

Для верхнього шару:

  • близько 100 г вершкового масла

Приготування:

1. Змішати сухі інгредієнти тіста.

2. Збити інгредієнти сирної начинки міксером.

3. Очищені яблука крупно натерти й змішати їх з корицею.

4. Змастити форму рослинною олією й викласти пиріг шарами.

1 шар — 1 склянка тістової суміші,

2 шар — яблука з корицею,

3 шар — 1 склянка тістової суміші,

4 шар — сирна маса,

5 шар — 1 склянка тістової маси,

6 шар — натерти зверху вершкове масло (щоб було легше натерти, можна потримати його в морозилці 30 хвилин).

Випікати пиріг при температурі 170 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...